harika ya.. bende bazen eve sokuyorum.. hem kırmızı kırmızı hoşta durmuş..
CBR 600F Honda,
dostum yan ayak parkeyi çizer altına halıflex parçası koyuver. benimde evimde ama evi garaj olarak kullanıyorum sadece sezonu kapatmış değilim tam kapatmayı düşünüyordum ki hava açtı gerçekten evin tadı başka sıkıldıkça gidip dağıtıp sağını solunu topluyorum. yatağımın altında benzin deposu var. sağda solda grenajlar
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Benim gibi 3.ncü katta otursaydınız görürdüm sizi
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
ya ben ya ben 5.katta oturuyorum
motor aşağıda, daha yeni almışım zaten
aklım aşağıda kalıyo paso...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bari ben de her akşam eve sokarkene çektiğim çileyi fotğraflayım bari.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
parke konusunda dikkat.
yine böyle bir arkadas evin içinde motoruyla pozlar vermişti. ybr olması lazım motorun. başlıktada adresi vermiş 5. kat yazıyodu pek gülmüştüm
==============================
==============================
çok şık durmuş canım yalan yok.aslında bide camekan yaptırmak lazım kimse gelen misafir ellemesin diye
bir obje olarak ta düşüne bilirsin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bu motora kırmızı çok yakışıyor...Siyah falan hikaye.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sarrman sen bu işi biliyorsun foto kareleri iyi yakalamışsın tebrik ederim
Şu aklıma takıldı..Bu resimleri daha önce gördüm sanki..Yanılıyormuyum..?....
http://www.motosiklet.net/forum/moto...tml#post580520
burada görmüş olmayasın ama üçüncü foto şahsen çekilmemiş gibi geldi bana...
98 Beygir.....
cbf 150 forumunda görmüş olabilirsin...
fotoğrafların exif bilgilerine bakarsan hepsinin aynı gün aynı makinayla çekildiğini görebilirsin ;)
[B][COLOR="Red"][CENTER]sonun başlangıcı :)[/CENTER][/COLOR][/B]
yok artık daha NeLer hocam bu ne bi de birlikde uyusaydın
Benim ev de giriş kattayken kışı salonun ortasında geçirirdi motorum..Ama 1.kata geçince çıkmıyor meret yukarıya...Bir dahaki evim giriş kat olacak....
çok güzel olmuş.şimdi ben 170 kg lık regali 3.kata nasıl çıkartırı acep.bir düşüncedir sardı beni
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)