dishy sende senin scooter ile yap bunlarida gururumuz ol
dishy sende senin scooter ile yap bunlarida gururumuz ol
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ablama bak beeee........paylaşım içnnnnninn sağolll
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
600f e nolmuş böyle o gidon nedir ybrye benzemiş
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
Öyle deyince ne oluyorki ben gördüğümü söylüyorum
Bayan kullanıcılar var bu doğru..bizede şimdilik yalnızca ikiteker üzerinde gidebilen bayanları takdir etmek ve yüreklendirmek düşer ama yalnızca şimdilik.. ileride pistlerdede görmeyi diliyoruz..Bu arada sözlerimi çarpıtmakta veya yanlış anlamanızda bi sakınca yok.
balla fazla soe gerek yok helal olsun ablama
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
güzel ya beklemezdim bu kadarını azim meselesi
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
süper yaa helal olsun güzel resimler teşkrler paylaşım için
YÜRÜ BE HAY MAŞALLAH
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
yuru be kızım kım tutar senı
[MEDIA] [/MEDIA] ya biri beni bununla atnıştırsın aşık oldum ben buna çok hızlı bi kadın oluyorummmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)