Arkadaslar karum u gezerken gordum cok hosuma gitti sizinle paylasayim dedim. Helal olsun adamlar 600f ve zx6r koymuslar vitrine... Keske her vitrin boyle olsa diyor insan
Arkadaslar karum u gezerken gordum cok hosuma gitti sizinle paylasayim dedim. Helal olsun adamlar 600f ve zx6r koymuslar vitrine... Keske her vitrin boyle olsa diyor insan
Adam timberland satiyor koyar tabi.Her hafta bi tane cbrr parasi cikariyodur zatenAma biraz abartmis .
Valla cikariyomudur parasini bilemem ama yeni merkezler acilinca karum is yapmaz diye dusunuyodum. Demekki yapiyormus Belkide adamin kendi motorudur kisin kullanmam diye garaja kapatacagina dukkana koymustur albenili gostermek icin dukkani...
ilk resimde ki küçük olanlardan zaten de ben ilk onu görünce ötekileri de küçük zannettim bi daha bakınca alttakiler bildiğimimiz motormuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Yeni koymuşlar heralde, en son 2 hafta önce ordaydım görmemiştim. Yoksa gözümden kaçmazdı
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
ya sinir oluorum böle resimlere biz burda motor motor die yanıoruz amcam vitrine koymuş bide ya kaldırın bu resimleri yaa
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
vitrinde durduğu gibi durmaz bu motorlar
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
o magaza nerde oluyo???...bıtane şapır modelıde ataturk bulvarı üzerınde askerıyenın cafe gıbı bişeyı var onun karsındakı magaza görmustum....
Magaza tunalida karum alisveris merkezinde...yanlis hatirlamiyorsam 2. katta.
1. katta..D blok asansörü yanındaki mağazada....Çıkarırlarken bayağı uğraşmışlar....Birde temizleyip koydular....
Karum un müşterisi özeldir..İş yapmaz gibi gözükür ama daimi müşterileri mevcuttur...Fiyat olarak armada dan biraz pahalı hala.....Ama ortadaki kafe lerini seviyorum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kardeş sen yenisin galiba ankarada... karum tunalının daha yukarısında. o kafe gibi yer de sıhhiye orduevi...
Sen Mısır Cumbabasının önünü kesmişsin. birde Bushun önüne çıksaydın neler olurdu acaba?
wahhh ben once mini bie zannettiim..herifler ciddi ciddi koymuş.vall ahelal olsun..
koyan lar farklı farklı mağazamı aynı mağazamı?
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
güzel ankaramızda motor sevgisi kalplerimizin yanısıra mağaza vitrinlerine de girdi diyebilir miyiz
işte türk zekası bir kere daha kendini gösteriyo arkadaşlar, adamlar garaj parası vermemek için motorlarını vitrine koymuşlar. motorlar dükkan sahibinin değilse motorun sahibi motorunu dekor olarak kiraya verip bütün bi senenin garaj parasını çıkarıyodur.
yaaa ne demezsin ben gittim geyiğine satılık mı dedm evet satılık dedi ee o zmn ne kadar ddm adam bana 20 bin euro ddi fıstık yeşili ninjaya YUUUUUH ddm bnde gayette kıl oldm insanlara
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)