Tabiiki pahali olcak okadar...nede olsa unlu oldu o ninja... Arkdaslar giden olursa bi sorsun adam hakkaten kış icin garaj niyetinemi koymus oraya
Tabiiki pahali olcak okadar...nede olsa unlu oldu o ninja... Arkdaslar giden olursa bi sorsun adam hakkaten kış icin garaj niyetinemi koymus oraya
ne adam satıyomuymuss yuhh be orda nasıl satcaksa artık
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
öleymiş abi satıomuş denyo bide '0' demedi mi motora çıldıracaktım orda
[COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR] [COLOR="Red"][B][U]TÜRK'E KEFEN DİKENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR!!![/U][/B][/COLOR] [COLOR="Blue"][I][B]FENER[/B][/I][/COLOR][COLOR="Yellow"][I][B]BAHÇE[/B][/I][/COLOR]
eheuheuh sahte timberland lerı satıyolar vuruyolar köşeyi ama kiralar Çok pahalı
herifler sahte tımbırlentlerle köşeyi nasıl dondu alın size güzel bir örnek.
bas bas paraları leylaya bı daha mı gelecez dunyaya..
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
bi de sahte olmadığını iddaa ederler. Bi gün girdim mağazaya, timberland bot fiyatı sordum adam gayet uçuk bi fiyat söyledi, bunlar gerçek mi dedim evet abi bizde sahte mal olmaz dedi. Peki bak bakim dedim ayağımdaki botla sendeki aynı mı diye (kendi botumu amerikadayken çok ucuza fabrika satış mağazasından almıştım), adam baktı kem küm etmeye başladı. Yok efendim benimkiler amerika için üretilenlerdenmiş ondan öyleymiş. Yani anlıcağınız bu zihniyetteki adamın o motor için 20 bin euro istemesine hiç şaşırmadım.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
O dükkandaki malları satsan 20000 euro etmez
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
olay basit,parkedecek yer bulamamışlar vitrine parketmişler
Pocket bike çok daha iyi durmuş... Motorlar çok karmaşa oluşturmuş... (Minimalistimdir de =) )
Ha bir de şey diyebiliriz: Görmemişin motoru olmuş... tutmuş vitrine koymuş =)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Aman ne hali varsa görsün ister satsın ister yaksın ne umrumuzda yahu !
Ben mevzuyu çözdüm bu şahısa parafazla geliyo napacanı bilmiyo böle yapyo...
Discovery Detailing Adana
Koyulurken ordaydım..Sanırım mağaza sahibinin diil...Sadece vitrin dekoru....Ama satın alacak da çıkarsa satar heralde....Bencede ufak olanı daha çok yakışmış vitrine....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)