Tamamen Gercektir Ve Canada Torontoda Arkadasim Tarafindan Cekilmistir. Iste Resim :
Motorun Adindan Emin deilim ama Sanirim 'Roadster Can-Am Spyder 2008' olmasi gerek.
Tamamen Gercektir Ve Canada Torontoda Arkadasim Tarafindan Cekilmistir. Iste Resim :
Motorun Adindan Emin deilim ama Sanirim 'Roadster Can-Am Spyder 2008' olmasi gerek.
Olay budur işte....
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Harbi güzel makineymiş.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
dehşet bir şey saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Vaaayyyyyysssss Ne Garİp BİŞey Onu Her Mİde Kaldirmaz Şahsen Ben Ona Bİnmem Ama Sahİbİ GenİŞ DÜŞÜnÜp AlmiŞ Bİtane Resmİ Burda Yayinlamak İÇİn ÇektİĞİn EmeĞİne SaĞlik KardeŞİm Sİzİn Gİbİlerİn Sayesİne DeĞİŞİk Şeyler GÖrÜyoruz SaĞolun Varolun
Bak bu güzelmiş işte
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
hehe bu ney ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
valla makıne güzelmişte eksozun bırı hanyaya bakıoo öteki konyaya bakıooo..dikkatlı bakarsanız...tekellanide kamyondan calmıslar herhalde....hele diyom bızım as900 ün lastıgı gayıpppp ...kaç hp acabaaaa
Bu makinanın viraj kabiliyeti nasıldır acaba? Pek sağa-sola yatmayacakmış gibi duruyor.Sahibi drift yapıyordur herhalde virajlarda
Bunun borusu iyi oter
bu bu nedır bu
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Güzelmiş...Saol....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bu icat uçabiliyomu sanki birazdan bi yerlerden kanatlarını çıkarıp uçacakmış gibi bi hava sezdim Ben bunda :p
Yok yaww benı 3 tekerleklıer sarmıyo devrılır bunlar yagerı 2 teker onde bıraz zor devrılır gıbı ama cok garııp bısı ama gusel evet egzozlar yamuk vurmus herhlade bı tarafa... Burda ızlmeıstım ama Japonların yaptıgı 3 teker bısı var o superdı
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Iyk bu ne be... Pastaneci motorunun kralı...
Aralardan gidemez , dağa tırmanamaz , kaldırımdan atlayamaz ne işe yarar bu?
Salak gibin Starbucks önüne parketmek için bu parayı verene acırım ben
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yalnız bu bombardierin motoru değil 9 şubat ta full sitesi açılacakmış şuan geri sayımda 7 saati var o alet bundan çok daha iyi
3 tekerli otomobil ben bundan motosiklet zevki alamamki :D
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)