Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
Eğlenceli geçmiş.. devamı gelir inşallah
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
EVET SEVGİLİ DOSTLAR GÜZEL Bİ TOPLANTI AKŞAMINI DAHA GERİDE BIRAKTIK
BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN MT İZMİR VE BALIKESİR'E DE TEŞEKKÜR EDERİZ
AYRICA BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU KOLAYLIK VE HOŞGÖRÜDEN DOLAYI AYRICA kamburoğlu cafe&restaurant'a TEŞEKKÜR EDERİZ.
BUNDAN SONRAKİ TOPLANTIMIZ ÇOK DEĞİŞİK VE SIRADIŞI Bİ MEKANDA OLACAK MOTOSİKLET.NET DÜNYASI KARIŞACAK kamberhan geliyosun dimi
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
evet arkadaşlar manisa,akhisar,izmir,türkiye karması toplantımız çok nefisti akhisarlı arkadaşlarımızın misafirperverliği takdire şahandı kendilerine teşekkürederiz .
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
sevgili abilerım ve sevgili özlem ablacımm vede değerli ümmet amcacımm
bizi yanlızz bırakmadığınızzz içinnn cok cok teşekkür ederizzz
sevgili abilerım ve sevgili özlem ablacımm vede değerli ümmet amcacımm
bizi yanlızz bırakmadığınızzz içinnn cok cok teşekkür ederizzz
OF OFOF OF,,,FOTOLAR gelmişşşş.aman aman aman nede yakışıklı çıkmışız..
emeği gecen tüm akhisarlı abilerime sonsuz teşekkürler..
dün akşam manisaya kestirme bi yol buldum 17 dakika falan sürdü...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
şimdi burda söylersem siteden şutlarlar beni..ama bu yol az değil çok benzin yaktırıyor müdür
yok ümmet abi..bizim hatcamgillerin ayşe varya,,muhtarın kızları,,işte onların sokaktan girdim,,tirsekten döndüm,,2 mahalle aşağı gittim gitmedim,,baktım MANİSA..
abi akşam motorları sokmuşunuz adamın mekanına,,bi gördüm şok oldum vallaha ha..
meciiiit gülmekten yerlerdeyim lem
yaw sende bana gülmekten birgün ölcen müdür ha....
resimler bi harika, Gurkay yeni vstorm un hayirli olsun.. kazasiz belasiz.. serkan abi sana da sihatler olsun.. sakallar gitmis...
iskender abi motorun ustunde ki senin oglun mu? mekanin icin de r6 -v storm, bi de kapışsaydınız, lastik falan yaksaydınız
Mecit, Ayse yi karistirma muhabbete, bozusuruz sonra.... senin ne isin vardi orda?
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
zaten ayşe sordu bana,,dediki "O kocam olucak adi şer...iz sercan nerde gene,,biraydır ne eve uğruyor nede para yolluyor.."
Asasas KardeŞİm HoŞ Geldİn...İlk Önce Bİ Tanitsaydin Kendİnİ..
Sevgili Akhisarlı dostlar,sıcak karşılamanız,misafirperverliğiniz,güzel muhabbetiniz için çok çok çok teşekkür ederim.Mekan bizim mekan diyip sokuşturmuşunuz makinaları içeriye,hafiften galeri havası vardı valla.Balıkesirli dostlarımızlada tanışmış olduk bu arada.Herşey çok güzeldi,görüşmek üzere...
Z 750 birgün benim olcaksın!(Napıyım çıplak seviyorum:P)
hocam kaçkişi vardı? resimlerde 3-5 motor gözüküyor da.
Erkan TURKKAN
Yamaha XJR 1200 Cafe
MANİSA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)