arkadaşlar benim kara şimşeğim işte.herkes bi reim koymus napım benımki de kıskandı.Abi benim remimide koyarmısn dedi.Bende kırmadım ve koydum.
arkadaşlar benim kara şimşeğim işte.herkes bi reim koymus napım benımki de kıskandı.Abi benim remimide koyarmısn dedi.Bende kırmadım ve koydum.
güzel makina hayrını gör
kazasız sürüşler
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
cok güzel ama cok silmek gerekiyo nikelajlar falan
Pek bir yakışıklıymış
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
İyi günlerde kullanman dileğiyle...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
tarzım deil ama güzel duruyo alet allah kaza vermesin..
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle...
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dılegıyle
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
hayırlı olsun kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı uğurlu oslun allah kaza bela vermesın...
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Teşşekürler.Yaza dogru muhtesem bişey yapmayı düşünüyorum.Kafamda güzel şeyler var.
sende mi motorunla konusuyosun ben bazen sürerken deh diyorum ama pek tınmıyo bende veriyorum gazı veriyorum gazı
güzel çok iyi ama zırt pırt temizlemek gerekir. Gülerek bin
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
motor çok manyak duruyor baba ya güle güle kullan kazasız belasız inşallah
Gule gule kullan dostuum kara kızını ( benımde boyle demek geldı ıcımden kızma ) kaza bela dan uzak dur...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
güle güle kullan dostum kara kızını ;)
Kara şimşek Otomobil değilmi hoca.
Dönmesin geri çocukluğumuzda kalsın artık. Zaten şoförüde kadayıf olmustur. En son sahil güvenlikte oynuyodu. Otomobilin önünde kayan kırmızı ışık moda olmustu memlekette bi aralar. serçeye bile koyuyolardı. Kara şimşek şekli diye.
Makina cok güsel. iyi günlerde..
Comfirmation Bias
eleştirilerinize teşekkür ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)