asıl el emeği kawasaki klx ve 350 cawa
Reklamlar
-
konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Reklamlar
-
egzoz
kıllng machine arkadaşım senin egzozlardan bulabilirmiyiz acaba benim jawaya güzel olur diye düşünüyorum.selamlar
-
sahinbirinci adlı üyeden alıntı
konuyu arada güncelliyelim ki modifiye yaptığını zanneden arkadaşlarımıza örnek teşgil etsin.güncell
iyi olur aslında sahinbirinci...tşk.
lazer adlı üyeden alıntı
kıllng machine arkadaşım senin egzozlardan bulabilirmiyiz acaba benim jawaya güzel olur diye düşünüyorum.selamlar
selamlar lazer benim egzostlardan bulacağını zannetmiyom çünkü egzostların bi çıkışları orjinal oda 5 cm anca gelir. gerisini tamammen kendim yaptım.
-
arkadaşlar motorun farını kare yapmak istiyorum fikri olan varmı?
nasıl yaparız.?
-
Arkadaşım tebrik ederim seni gerçekten çok başarılı olmuş bence
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
-
bence güzel olmuş
el emegi göz nuru dediğin bu olsa gerek
-
eskici adlı üyeden alıntı
Arkadaşım tebrik ederim seni gerçekten çok başarılı olmuş bence
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bence güzel olmuş
el emegi göz nuru dediğin bu olsa gerek
teşekkür ederim arkadaşlar gerçektende el emeği oldu bi kere bile motorcuya yada ustaya götürmedim.
inş. götürmemde....
-
Abi süpersin el emeğine hayran kaldım.Başarılarının devamını diliyorum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
-
-
işte motorun belkide en carizmatik fotosu
-
Sanırım kare yapmışsın....Yanlışmı görüyorum....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
nasıl kare yapmışsın photoshop mu? diyon abi?? yoksa fardan mı diyon.?
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
arkadaşlar motorun farını kare yapmak istiyorum fikri olan varmı?
nasıl yaparız.?
Burda sormuşsun ya......Ona istinaden dedim....
-
tamam şimdi anladım abi far hala yuvarlak yaw...bişi yapmadık daha.
-
killing_machine adlı üyeden alıntı
tamam şimdi anladım abi far hala yuvarlak yaw...bişi yapmadık daha.
Titan farı takabilirsin...Hem iyi aydınlatır hem de irice biraz...
-
abi titanınki de yuvarlak far değilmi?
-
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan ben motosikleti özelleştirmeden yanayım tıpkı senin gibi, sadece marşa basıp gitmek olmamalı motor sevdası, küçükken beldesan kuğu bisikletim vardı gidonunu, boyasını değiştirip kendim 10 vites takmıştım hehe yani ben eğer bi civatasını somununu sıkmassan zevk vermiyo motosiklet kullanmak kişileştirmek lazım
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Uçma len....Jawa 250 yaparmı?.....Tırtınsa 180 daha gitmez....Piston kolları bitarafından çıkar valla......Biraz gerçekçi ol....
zaten videoya bakarsanız görürsünüzki ancak 110 yapabilmiş göstergenin duruşuna dikkat! Arkadaşım emeğin ve uğraşma azmin için tebrikler...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
-
abi konyalı üretken olur derlerdi de inanmazdım biz zorda kalmayız beee buluruz bi çözüm motorum yok diye adam yakınmıyor eliyle yapıyor..... şekiiil olmuş farklı ve güzel bi şey emeğine sağlık ama o çatı o canavara az gelir bence güçlendir kardeş
-
motti60 adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullan ben motosikleti özelleştirmeden yanayım tıpkı senin gibi, sadece marşa basıp gitmek olmamalı motor sevdası, küçükken beldesan kuğu bisikletim vardı gidonunu, boyasını değiştirip kendim 10 vites takmıştım hehe
yani ben eğer bi civatasını somununu sıkmassan zevk vermiyo motosiklet kullanmak kişileştirmek lazım
saol abi.. benimde bmx bisiklet vardı bende onu tek vitesten 12 vitesliye çıkarmıştım.
tbk_1980 adlı üyeden alıntı
zaten videoya bakarsanız görürsünüzki ancak 110 yapabilmiş göstergenin duruşuna dikkat! Arkadaşım emeğin ve uğraşma azmin için tebrikler...
saol abi hangi video oldunu anlamadım ama burdaki video ise en son 140 a çıkıyor oda 3. vitesin sonuydu.
BİSANCI_42 adlı üyeden alıntı
abi konyalı üretken olur derlerdi de inanmazdım biz zorda kalmayız beee buluruz bi çözüm motorum yok diye adam yakınmıyor eliyle yapıyor..... şekiiil olmuş farklı ve güzel bi şey emeğine sağlık ama o çatı o canavara az gelir bence güçlendir kardeş
valla abicim konyadan bi sen çıktın saol kadroyu güclendirmeyi düşünüyordum ama artık düşünmüyom çünkü baya bi test ettim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)