benim düşüncem tüm far aksamı sökülmüş ön farıda sökmesi gerek
benim düşüncem tüm far aksamı sökülmüş ön farıda sökmesi gerek
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
Bence arkadaş sesi artsın diye eksozu kesmiş olabilir. En kötüsüde jantların rengi. Ben buradayım diyor.Ciddiyet ötesi bir motor olmuş.Süratle kınıyorum.Bunun adı kendi bindiği dalı kesmektir. Güzel olmuş sanıyor ama kuro gibi birşey olmuş bu motor...
başarısız olmuş
zevk ve renk tartısması bıle yapılmaz bunda
özenti r6 egsozu fln
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
4-5 ayda olsa eski bir ybr125 kullanıcısı olarak sizi kınıyorum.Ybr125, 125cc kategorisindeki emsalleri ile kıyaslandığında gayet şık ve modern görünüşlüdür.Kendimi zevksiz varsayarsam bile oldukça seçici biri olan nişanlımda ybr nin yakışıklığının yeteri düzeyde olduğunu söylüyor ve motorun bir insana yakışması kişisine göre değişiyor diye ekliyor.
Bence bayanlarada çok güzel yakışıyor ybr125.
Ek olarak bahsi geçen motor ticari alanda bir çok motorcu dostumuzun geçimini sağlayıp evine aş, su götürmesindede epey km katetmişlerdir.
selamlarımla....
bence işkenceden bu adamı içeeri atmaları gerekir zavallı motora çin işkencesinden beter davranmıs yav
Bu adam geçmişe mi gitmiş motosikletiyle .. Yada gelecekten gelip çöple mi çalıştırmayı denemiş aracı :D
ya okadar da önemli diil hala tekerleği war ya yeter be
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Sahibi Ruh haLini motora yansıtmış gaLiba
Born To Be wild,Live to Ride...
katleden arkadaş kendi çapında race motor gibi ses çıkaran ve arka çamurluğu olmayan + olarakta bazı race motorlarda plaka selenin altında kalıyorya onlara benzetmeye çabalamış... ben motor diye motor olurken bunun gibi insanlar motorlarının kıymetini bilmiyor...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bir deli bir kuyuya taş atınca kırk akıllı da çıkarmaya çalışıyor.
Dikkat çekmek, farklı olmak için çaba gösterenlere pirim veriyoruz.
Bu konuda artık hiç yazmayıp bu topiği gündemden düşürmeliyiz arkadaşlar.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
bu ne yaa eegzozu kesen modıfıye yaptım dıe cıkıo pyasaya..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
herkez demiş zaten diyeceğini. bende demiyiverim ne olucakki. zaten olan olmuş motora
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
ne olmuş parcalarını hırsızlarmı calmış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)