Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Nerede bu hayatın restart düğmesi? Kasmaya başladı artık, Yeniden başlatmam lazım...
Arkadaşlar ben Türkiye den resimlere şu konudan devam ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...um-insani.html
Yurdum insanı ayrı bi konu başlığını hakediyor bence. Siz ne dersiniz?
Yüz ifadesine dikkat.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaki abiye dikkat
Bu şirin hayvanları koymazsam olmaaaaaaz....
Tarihte ki ilk msn messenger...
bu resimde
1.msn kişi listesi gözüküyor.
2.mesaj geliyor.
burada da gorüldüğü gibi msn hack yapılmış
işe asla vaktinde varamayacaksınız. haha!
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
yurdum insanı ne denilebilir ki?
Drift Religion
ohh my god
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
len ybr oraya konurmu ver ben bineyim
bunlar da benden volkan'a selamlar
kadın nasıl da keyif alıyor:D:D
ah canııım... senin rengini begenmemisler, geri mi yollayacaklarmış?
Bayanlar ve Pahalı arabaları:
Yanlış anlamayın sakız yapışmış.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)