Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Arkadaşlar bir resim paylaşmak istiyorum, arkadaki 8 tekerlek 'li motorun doğruluğunu merak ettim, yani bu nasıl yapılıyor sanırım ATV MONSTER diyebiliriz
Bunlari da ben ekleyeyim dedim umarim ilk kez görüyorsunuzdur
[COLOR="DeepSkyBlue"]üçtashashoşhofaş[/COLOR]
BENZİN BİTTİĞİNDE OTOMATİK DURAN MOTOR SİSTEMİ
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
kuş gribini önlemişler iştee
A.B.D. bayrağının oluşu...........
tuvaletler süperrrrrr
havada rekabet.......
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
daha önce verildi mi bilmiyorum, ancak ilk defa bakanlar böyle bir kask görmemişlerdir ... eminim....
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
buda benden olsun sizde boş durmayın gülelim biraz
güsel resimler gercekten hepsi biribirinden komik
Yüz ifadesine dikkat
Fırsatcı Seni
Yorumsuz
Altta Kalanın Canı Çıksın
Nereye gitti bu yahu
Yettim Uleeeyyynnn
GELİYORUMMMM
Erkeğin Kalbi
Kopyacı Hoca (arkasındada TRT kamerasının mikrofonu görünüyor)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)