vallahı bırazdaha rotüşle motorun çok süper olacak farlarda süper olmuş zaten
vallahı bırazdaha rotüşle motorun çok süper olacak farlarda süper olmuş zaten
Kawasaki z750s O Bir Aşk
herkesin kendi kararıdır .. isteyen istediği gibi yapar oturmuş uğraşmış arkadaş..bence görüşü düşürdüğü için uygun değil . mümkün olan en iyi aydınlatma bize şart bu yüzden ben beğenmedim ama diyom sebebi aydınlatmanın azalması.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Güzel oluyoda önünü göremezsin be usta
Okan ACAR
Evet bende 150zata yapıyım. Yakışıklılaştırmış makinayı
bence de güzel olmuş ama bi de far taktırmak lazım artık motora...
farlara flaş da tak dostum yakışır
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş,bu bir zevk meselesidir senin hoşuna gittiyse ve fikirlerimizi almak için bizimlede paylaştıysan,kimisi beğenir kimisi beğenmez,ben kendi fikirimce hoş olmuş sıkılırsan en kötü ihtimalle değiştirirsin odamı zor,
AGLARSA ANAM AGLAR GERISI PLAYBACK YAPAR,,,
farları yaktıgında bellı oluyomu ? bıde ıctenmı boyadın? ben winly cektim elektırık bandı gıbı reklamcıdan aldım
yorumsuz ama bu farlarla umarım önünü görebilirsin arkadaşım
[I]" aşamadığım tek engel; [COLOR="Red"][B]ZAMAN[/B][/COLOR]... "[/I] :P
Motosiklet ve surucusu icin en onemli sey diger araclar tarafindan farkedilmektir. Allah akıl fikir versin sana diyorum.
puhahah tarih oldu o motor ne diysiniz konunun kitlenmesini talep ediyorum
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
gorunus ııde aydınlatma gucu dusmedı yahu...
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. Sebep: Topic sahibinin istegi üzerine kilitlenmiştir
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır. Forum Kurallarını okumak için tıklayın.. Şikayetleriniz için tıklayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)