ayagı koydugun yerdekı metal plakalar harıc guzel olmus
ozellıkle arka kısmı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
arbiden şugar olmuş bre
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yekta rakının ufağı 10,50 ytl mi yaa .. ucuzmuş içimi nası acaba?... motorun da çok ilgi çekici olmuş hemşerim...
Çok güzel olmuş, emeğine sağlık...
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
güzelde o hava filitresi sudan etkilenmiyor heralde..Birde bu motora binmiyorsun değilmi...?
[B][COLOR="DarkOrange"]CBF 150 ADANA[/COLOR][/B]
fena değil... aşırılık sınırının ucunda , daha aşırıya kaçarsan berbat olacak ama... modifiyede sadelik ama gizli detaylar önemlidir...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Güzel, aslında beğenmem de bunu beğendim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gusel olmus daha ne olcak
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
teşekkürler arkadaşlar çok emek verdim sonucu ilgicekiyor gerektiğinden fazlaa sağolun yoldan gecen durup izliyor hi hi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Çok güzel, çok zevkli bir iş yapmışsın tebrikler.
emeğine sağlık güzel olmuş
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
heheh benım motordan :D tabıı cok farklılık war ellerıne saglık gusel olmus benımkı gıbı yapmıssın
Abİ Bence O YapiŞtirmalar Yerİne Daha Orjİnal BİŞey DÜŞÜne Bİlİrsİn Mesela Mx150rf Nİn YaptiĞi Gİbİ Boyama Daha Orjİnal GÖzÜkÜrdÜ
komple siyah boya üzeri mavi alevli airbrush
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ho$ (bu arada simdi ogrendim 10 karakterden az mesaj yazamiomu$uz.. Parantez icindekiler sirf bu mesaji yollamak icin yazilmi$ ve ayrica nie yazildiginin aciklamasini yazmak icin yazilmi$ ve aciklamasinin aciklamasini yazmak icin tobeeeee)
Legends may sLeep.. But they never diE..!
güzel olmus ellerine saglık vs honda beat my modifiyeli max hız 120 kmh
yaa luzumsuz omp filan sticker ları olmasa 1000 kat daha güzel olucak mesela japonca yazı kullansaydın çok daha güzel olurdu bunlar çok lüzümsuz küçük küçük stickerlar
bence güzel olmuş
ileriki zamanlarda yani yaza doğru bende bi görünüm modifiyesi yapmak düşüncesindeyim arkadaşlar eğer yaparsam zaten kesin fotoloru yollicam..
kardeşim burda olumsuz yazanların tam aksi düşüncedeyim ben. bence gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Arkadaşım Normalde boyle şeyler bana cok saçma gelir ama senin makine harbiden cok kıyak olmuş ama olmuyan malzemin stickerını sok bide o pedalları kaldır sonucta bu motor stıcker yerine japon harflerini dene bence dağa iyi olacak bide file uzerinde oturmak nekadar conforlu bilmiyorum
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)