scooterımı Modladım speecR
Reklamlar
-
okan0055
yekta rakının ufağı 10,50 ytl mi yaa .. ucuzmuş içimi nası acaba?... motorun da çok ilgi çekici olmuş hemşerim...
yeni rakının alkolü alınmış hali %45 değil %43 alkollü
hakpek
güzelde o hava filitresi sudan etkilenmiyor heralde..Birde bu motora binmiyorsun değilmi...?
sudan etkileniyor hava filitresi. motoru şehir içinde kullanıyorum dostum
Mx150RF
heheh benım motordan :D tabıı cok farklılık war ellerıne saglık gusel olmus benımkı gıbı yapmıssın
Mx150RF senden görüp esinlendim dostum saol
BİSANCI_42
Abİ Bence O YapiŞtirmalar Yerİne Daha Orjİnal BİŞey DÜŞÜne Bİlİrsİn Mesela Mx150rf Nİn YaptiĞi Gİbİ Boyama Daha Orjİnal GÖzÜkÜrdÜ
dostum ilerleyen zamanlarda düşünüyorum şuan zamanım olmadığından bukadarla yetindim
GorkeM
komple siyah boya üzeri mavi alevli airbrush
yanlız görkem ruhsatta kırmızı renk diye geçio kırmızı üzerine düşünmek lazım
cbr_007
güzel olmus ellerine saglık vs honda beat my modifiyeli max hız 120 kmh
ben hız için değil gösteriş için yaptım birde ses için yanlız son hızı 125cc motorum 110 gördü hava filitresini takınca şaştım 90 nı geçmezken ama birdaha denemem
c@n
yaa luzumsuz omp filan sticker ları olmasa 1000 kat daha güzel olucak mesela japonca yazı kullansaydın çok daha güzel olurdu bunlar çok lüzümsuz küçük küçük stickerlar
boyatacağım zaman japon yazılar yaparım daha sade aklımda
UnSpokeN
bence güzel olmuş
ileriki zamanlarda yani yaza doğru bende bi görünüm modifiyesi yapmak düşüncesindeyim arkadaşlar eğer yaparsam zaten kesin fotoloru yollicam..
kardeşim burda olumsuz yazanların tam aksi düşüncedeyim ben. bence gerçekten harika olmuş ellerine sağlık
dostum saol .yaptırırsan senin motoruda görelim
onur1
Arkadaşım Normalde boyle şeyler bana cok saçma gelir ama senin makine harbiden cok kıyak olmuş ama olmuyan malzemin stickerını sok bide o pedalları kaldır sonucta bu motor stıcker yerine japon harflerini dene bence dağa iyi olacak bide file uzerinde oturmak nekadar conforlu bilmiyorum
japon harfleri aklımda biraz eskisin stickerları söküp japona çewircen saol
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Reklamlar
-
En güzelide mt stickeri olmuş.Valla olsa bende yapıştırıcam motora
-
By Mükemmel adlı üyeden alıntı
En güzelide mt stickeri olmuş.Valla olsa bende yapıştırıcam motora
MODLARLA bi geziye katıl sanada versinler
Güzel olmus lazer markasının stickerı falan nerden buldun acaba onu kaskın içinden falan mı cıktı
@bathu arkadasım bu hava filtresini ne tür bir yerden buldun ya ben boludayımda bulamadım bu hava filtresinden... Bide fiyatlar ne civarlarda tahmini bi fiyat da verirsen sevinirim??
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
myheart
Güzel olmus lazer markasının stickerı falan nerden buldun acaba onu kaskın içinden falan mı cıktı
@bathu arkadasım bu hava filtresini ne tür bir yerden buldun ya ben boludayımda bulamadım bu hava filtresinden... Bide fiyatlar ne civarlarda tahmini bi fiyat da verirsen sevinirim??
@myheart dostum kaskın .çinden çıktı bi tomar diyim kaskın içinden torbalamışlar baya vardı hep dağıttım her birden 6şar tane
hava filitresini turning mağzasından aldım modifiye parçaları satan dükkanlara bak dostum bulursun hatta getirtebilirsin fiyatları 25 ytl den başlayıp 250 ytl ye kadar çıkıyor çinmalı olanlar daha uygun 20 ytl ile 30 ytl arası bişi bulursun bulamassan yardımcı oluruz kardeş
ben şimdi bunun bir ufağını getirtiyorum o birazdaha hoş
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
beğendim vallahi...çok karizmatik duruyor...radikal bişey...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Valla mete bile beğenmiş....Ben ne yazayım şimdi....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
bathu adlı üyeden alıntı
@myheart dostum kaskın .çinden çıktı bi tomar diyim kaskın içinden torbalamışlar baya vardı hep dağıttım her birden 6şar tane
hava filitresini turning mağzasından aldım modifiye parçaları satan dükkanlara bak dostum bulursun hatta getirtebilirsin fiyatları 25 ytl den başlayıp 250 ytl ye kadar çıkıyor çinmalı olanlar daha uygun 20 ytl ile 30 ytl arası bişi bulursun bulamassan yardımcı oluruz kardeş
ben şimdi bunun bir ufağını getirtiyorum o birazdaha hoş
Ya bende feyizoğlundan lazer kask aldım ama hiç bi şey cıkmadı içinden.. Neyse kalsın bizde reklam yapmıyveririz o zaman
Hava filtresinide boluda en ünlü ve büyük yer kırcalılar var oraya sordum fakat cok büyük hava filtreleri kücükleri yokmus... Arkadasın biri honda bayisine sor dedi bi gün gidip orayada soracam.. Sanayiideki modifiyecileri biraz daha gezecem bakalım bulamazsam ankaradan veya ist den bi arkadaştan siparişle alacam...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
bi de farları sprey le sıyaha boyasan tam super olacak...
-
genc_yesiltepe adlı üyeden alıntı
bi de farları sprey le sıyaha boyasan tam super olacak...
dostum boyadım farlarımı cam boyasıylaa boyadım burdan görebilirsin linki bu
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26940
Yeşil Peri..tıtanıum
-
-
11 Temmuz 2007, 23:24
Modellerine gör emsalsiz diyebiliriz
-
-
motorun güzel maşallah kazasız belasız benim filitre ile ilgili sorularım olacak bu filitreler arabalarda süper işe yarıyo ses ve performans olarak motorda da işe yarıyormu bunlar 1600 motor filitresi bende jsv nin var arabadan söktüm onu zata takabilirim mesela olurmu olmazmı bi bilgi verirseniz sevinirim
-
-
Motor güzelde hava filtresine takıldım bende bu filtreden takarsam motora çok fazla hava girişi olur onun için karburatör memelerini büyütmek gerekiyormu
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
konu baya eski ama yinede yazayım.. ben beğenmedim neden diye sorarsanız makyaj yakışmayan bayanların 1 ton makyaj yapıpta makyajla güzel olması gibi. sadelik her zaman güzeldir...
-
Çok güzel olmuş, emeğine sağlık
[B]joker[/B]
[B]live to ride-ride to die[/B]
-
harbiden bende beendim hoş olmuş.
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
olm bu seni çekiyomu
-
valla hoş geldi benzini koy ve gezzz.
kanka pazar geliyon mu...
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler