buda benım scooter ( mod ludur )
Reklamlar
-
gerçekten iki çalışmada çok başarılı
ellerinize saglık arkadaşlar ama şu ayna sinyal sökmeyi alışkalık edinmeyin derim
gerçi bathu sökmemiş ama..
sizin ve cevrenizdekilerin guvenlgini unutmayın...
bnm cıbırın da aynaları sokunce guzel duruo ama sokemıom elım varmıo
kafa grenajınada ayna yapmakta kararsızım..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Reklamlar
-
motoru bayaga gusel yapmıssın elıne saglık walla....
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
-
Arkadaslar konuyu acan arkadastakı farları ne ıle boyadıgını ve tum koyan arkadasların kullandıkları acık hava fıltrelerının markalarını ogrenebılırmıyım ? Motorlar cok guzel olmus elınıze saglık
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
arkadaşlar ön fara uygulanal delikli yapışkan reklamcılarda bulabilirsiniz
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
Bence arkadaki sinyalleri çıkart onun yerine ufak karbon yapıştırma sinyaller var onları uygularsan daha karizma olur..
-
arkadaşlar çok güsel olmuş gerçekten motorlarınız ellerinize sağlık emeğinize sağlık Allah kaza bela vermesin
-
ellerine sağlık çook güzel bir çalışma olmuşş.
-
böyle hava hilitresi extradan güç sağlıyormu
MZ'e takıl hayatın tadına kapıl:cat:
-
herşey güzel ama işte orjinalliği bozuldu be abi
-
22 Haziran 2007, 21:11
LinColn bende Antalyadaım ve motoruma hava filtresi taktırmak istiyorum bi görülemedim seninle tanıdığın usta filan burada olmas heralde MSN im bu ustura_okan_@hotmail.com ekle yada sen ver ben ekleyim bekliyorum makinen hakkında yorum bile yapmak ayıp olur :D
Ruhunu Değil Lastikleri Yak
-
22 Haziran 2007, 21:36
amanda aman ne şeker mootorlar bunlar yaw böle mod la falan uğraşan arkdaşlara imrenmiyor değilim ya
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
11 Temmuz 2007, 18:14
çok tatlı olmuş elelrine saglık
-
11 Temmuz 2007, 23:25
Emsalsiz diyebiliriz
-
12 Temmuz 2007, 01:51
UsTuRa adlı üyeden alıntı
LinColn bende Antalyadaım ve motoruma hava filtresi taktırmak istiyorum bi görülemedim seninle tanıdığın usta filan burada olmas heralde MSN im bu
ustura_okan_@hotmail.com ekle yada sen ver ben ekleyim bekliyorum makinen hakkında yorum bile yapmak ayıp olur :D
koy koy performansa hava filtresini koy motora eline aldığında saplam tek kalan şey belkı hava filtresi hortumu olur
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
12 Temmuz 2007, 13:30
bu topige bakan herkesin farlara yapıştırılan yapışkan olmuş.gerçi benimde.bathu abiye mesaj attım cvp bekliyorum
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
12 Temmuz 2007, 13:48
Lincoln yazisi cok hos olmus baba.Yalniz motorun gengi pek olmamis sari kirmizi daha iyi olurdu Genede mukemmel dostum gule gule kullan...
-
önceLkLe hrkeze mrhaba bnde 150 rf kuLLanıcısıym modifiye etmeye caLışıyorm kndı haLmde.. ama bu modifiye parçalarını hava fıltresı olsn motosklt boyası olsn bulamıyorm sızden yrdm ıstıyorm nrdn alabılırım nasl yapaıblırm
-
güzelmiş kazasız belasız kullan inş
-
Güzel olmuş elinize sağlık.Sizden birşey rica edebilirmiyim bende diğer RF kullanıcıları gibi kullanılan malzemeleri öğrenmek istiyorum modifiye falan yapmak değil amacım sadece scooterı siyaha boyatıp hava filtresi takacağım birde bujiyi değiştiriceğim.Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler