ben custom tarzı sevmem şahsen ama bu değişik bi çalışma olmuş.ne de olsa el emeği var işin içinde ellerine sağlık ne diyelim kazasız belasız kullan inşallah.
ben custom tarzı sevmem şahsen ama bu değişik bi çalışma olmuş.ne de olsa el emeği var işin içinde ellerine sağlık ne diyelim kazasız belasız kullan inşallah.
kardesım elıne saglık allahtan kötü birsey yazmamıslar.ben motorun resmini koydum mıllet dalga gecmıstı.hepsı degıl tabı ama olsun ben yınede cok alındım neyse el emegıne saygım sonsuz cok ıyı olmus.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Çok güzel yapılmış bir çalışma... itina ile her köşesine ilgi gösterilmiş... Tebrik ediyorum...
Ama ön fren benimde ilgimi çekti BU motoru bu halde kullanıyormusun?
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
zaten her motorcunun kendi motosikletini yapma hayalleri olurmuş arkadaşımzımkı hayalsende öte süper olmuş keşke herkeş bunu yapsa
güzel olmuş,ilgi çekeceği kesin etrafdaki gözler senin üzerinde olacak şimdiden belli
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ben de tam tersine motorumu spor yapma aşamasındayım
beyaz yanak benimkinde böyle durdu... sizce nasıl?
helal olsun süper yapmışsın
Bugün bu sitede bi hortlak var ama hayırlısı....eski topic hortlakçısı..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
MONDIAL 125 kt degılmı bu yahuu dıkkatlı bakın
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Tebrikler Harika Bişi Olmuş.görüntüsü Yeter
SATILIK XL 200 ( 05398171540 )
bana kanuni breton un modelleri vb. geli ama ..
çok güzel olmuş.bu modele sevgim bir kat daha arttı.kesik egzoz harika görünüyor.
keşke kırmızıdan farklı renklerini de üretse mondial.asyanın mavisi daha güzel duruyor bence ama mondial kadar yaygın değil.
adanaly beyaz yanak zaten bulara çok yakışıyor ama motorun daha klasik durmasına sebep oluyor
sport yapmak için söylelenlere ek olarak bir de gidonu daha alçak bir modelle ayrıca koltuğu da uyarsa ybr tipi bombeli bir kotukla değişebilirsin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)