çok hoş yaa
gerçekten motor aşkı bu olmalı
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
nedenirki saol
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hiç hoş bir görüntü değil..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
resim güzelde böyle biraz zor olsa gerek ben motordan fazla anlamam o yüzden tecrübeli arkadaşlar motorunun markası ne acaba merak ettimde
eheh bu benim bilsayarımdaki duvar kağıdım
babam bu resmi gördüğünde olum neden bilgisayarına tuvalet resmini koydun dedi))))
Güzel fotoğraf...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
Bu hareketi herkes yapamaz abi ,belli bir mesafe var pisuvarla motor arasında
demekki baya sıkışmış
--------------------------------------------------------
o diilde demekki adam baya aşıkmış motoruna
herkeş belki o aşka kavusur bir gun
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Aşkımı bacaklarımın arasına alıp işemem ben
Pauhuaha ne diyorum yaa, çok güzel resimmiş
motorcuysan bas gaza
sıkıştıysan git pisuvara
o diilde madem böle bi konu war
acaba amcam diğer ihtiyacını nasıl karşılıo o daha zor olmalı
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Güzel resimmiş helal olsun.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
süper süper oyal budur
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Abimin dedigi gibi diger ihtiyarcını nasıl karşılıyordur acep yane yanlış anlamayın yemek yemekten bahsediomm... bu ama garibim yandaki de nasıl imrenio benm de keşke motorum olsada o da benm le gelse tuvalete kadar felenn nese kısaca bu arkadaşş aşmışş...
küçük:50 kuruş
büyük:1 ytl
motorlu:2 ytl
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
normal bi dawranışın fotoğraf karesine sığdırılmış hali yada bana öyle qelio bişi dikkatimi çekti motoru soktuğu hela genişmiş ben çıkartana kadar akla karayı seçmiştim mz 251 vardı o zamanlar saol bilader paylaşım için eskilere bi qidip qeldim saol...
gercekten muhtesem resim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)