Bende neden bu motoru Bursa'da görmedim diyordum.
Bende neden bu motoru Bursa'da görmedim diyordum.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
hız yapmak için kendini motora bağlarsan anca öle motorun üstünde durursun heralde
bu yerde mi gidiyo sanırım uçan bi şey bu
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
Arkadaşlar ; motor satılmış. Mete_han abi almış!
bu ne abi ya .motor mu ucakmı?????
Tamam ben alıyorum
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Bizimde bir ismimiz vardır ezanla kondu sela ile bitecektir!
yandaki türbünler motora bağlı değil, yani bu motor sırf komiklik olsun diye 2 türbün arasına sokulup fotoğraflanmış. eğer böyle bir alet yapılsaydı değişik olurdu. sen yurdum insanına ver bu malzemeyi pejo ya bile takar 300 kmh yapar.
10.000 Euro veririm en son...Piyasası o zaten
saka gibin
imzam yok parmak bassam olurmu
bizim todayada olurmu bu ya :D:D:D
Yandaakiler uçak motorumu
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Hihihih 400 ü görmüyo mu
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
tek parça durabilirsen ne mutlu sana :D
[B]All this pain is an illusion[/B]
hahaha rocekler baqlanmamıs kı sadece foto ıcın yanına koymuslar wede cak sacma gozukmus saten onu taksalar motorun şaşe sı tasımaz
kaç para abi
güzel tasarım..
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
nerde satıyolar bunu yaw hemen bnm 100 ukhya takacam:D
kanatları nerde bu uçağın
ben duymuştum bu motorları ama,çindemi üretiliyormuş parça sıkıntısı mı varmış neymiş.zaten 300 de basmaz bu . p
[B]face your fears,live your dreams[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)