Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları
Reklamlar
-
Reklamlar
-
komik hemde benim açımdan çok komik takdir ederim saygı duyarım
-
Dondum kaldım!
-
abi maaşallah hersene bi hayabusa allah daha çok versin.kazasız sürüşler
-
Bunlar çiftmi satılıyor...Tek alsak olmaz mı?....Demekki biz alamıycaz.....
Güle güle bin......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Allah daha çok versin......
Allah olmayana da versin....
Allah ne muradınız varsa versin....
-
Kanım dondu resmen. Birilerinin kurduğum hayelleri yaşadığını görmek beni dahada umutlandırdı. Bende birgün içinde 4-5 motorumun olacağı bir garaj kurmayı hayal ediyorum. Ancak 4 üde bir birinden farklı. gerçi harleylerin birini racingle değiştirirsen kalır birde enduro. Hayabusanın birinide enduro türü bir motorla değiştirirsen süper olacak.Birileri hayal eder, birileri yaşar, burası dünya.
-
vayyyy sadece allah nazar deydirmesin diyebiliyorum
hepsinide güle güle kullan....
japondan şaşma,çine bulaşma........
-
guclu harley motorlar çok hos ama baya bi agırdır sanırım
motorların hepsi böle bahçedemi duruyor galeri gibi masallah
-
04 Aralık 2006, 12:42
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
-
04 Aralık 2006, 12:44
tüm mesajlar için ayrı ayrı teşekkür ederim , inşallah herkese çok daha fazlası nasip olur ...
enis89 , haklısınız malesef çok ağırlar , Harley'ler için gitmez durmaz derler 340 kilo civarında Heritage Classic olan , 320 civarında Fatboy
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
04 Aralık 2006, 12:48
Maşallah allah daha çok versin, Allah olmayanada versin. Abi kazasız belasız sürüşler, Güçlü abi bende harley davidson vrsc street road al şahane bir makine.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
04 Aralık 2006, 13:10
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
her kula nasip olmaz kıymetini bil
-
04 Aralık 2006, 13:21
Hey maşallah...keşke alıştıra alıştıra koysaydın resimleri teker teker...böyle çifter çifter bünyeye fazla geldi
-
04 Aralık 2006, 13:44
İyi güzel de bu kadarı da israf bence, her sene 1 hayabusa almak, yetmeyip yok bide r1 alıcam yok onu da istiom bunu da istiom... Benim de maddi durumum yerinde istesem ben de çok şükür alabilirim onları (kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş demeyin diye söylüyorum) fakat içim bi cız eder yani o kadar parayı sırf keyif için dökmeye... "Bence" İsraf ... Hesabı zor verilir ...
-
04 Aralık 2006, 14:23
Evet yıl başında 20 milyon ytl çıkarsa benim de yapmak istediğim şey bu aşağı yukarı
-
04 Aralık 2006, 14:33
-
04 Aralık 2006, 14:44
-
04 Aralık 2006, 14:47
beto_977 adlı üyeden alıntı
Maşallah allah daha çok versin, Allah olmayanada versin. Abi kazasız belasız sürüşler, Güçlü abi bende harley davidson vrsc street road al şahane bir makine.
Tüm mesajlar için herkese teşekkür ederim . Vrod güzel makina ancak Harley servisinden çok memnun değilim , en ufak bir parçayı bazen 6-7 hafta beklediğim oluyor :( açıkcası soğuttular beni biraz Harley'den :(
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
04 Aralık 2006, 14:53
slm arkadaş ben yozgattan mert bende kavasaki en 500 var aynı harley gibi ama bu bana yetiyor sonucta motor zenk meselesi zaten 220 km yapıyor fazlası ölüm allah kaza bela vermesin arkadaş kendine cok iyi bak tanışmak isterim seninle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler