süperlerr yaaaa
[B]K[/B]-aza [B]A[/B]-nında [B]S[/B]-izi [B]K[/B]-orur.... :cat:
konu biraz sabıkalı
başından beri çok uzaklaştırılan üye var
Bence bu konu Dünya kupası gibi 4 senede bir hortlasın.
Göz sağlığı açısından çok yararlı bir topik.
bu nasıl bi horttt.nerde şimdi bu üye??
Allah daha çok versin...Gözü olanın burnu aksın...Horkkk...Burnum akıyor fakat nezleden dolayı,yankış anlamayın.
bu topiği açan zat öldümü yoksa.Mazallah bu kadar beğgir adamı çigner geçer beyağw......(zenginin malı züürdün çenesini prostat yapar)
Bencede katılıyorum maksat geyik olsun
Güçlü iyi arkadaslar merak etmeyin.
Haybusa yenilendi, yanina yesil bir fistik alindi, bir de mavi renk olsun diye sanirim Suzuki'ye biniyor arasira.
Allah daha çok versin.
Sonuna kadar hakediyor.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
sende para çok gibi heralde abicim Allah daha cok versn kazasız belasız
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
zenginlik göreceli bi kavramdır önemli olan kanaat edip mutlu olmaktır.herşeye kolayca sahip olmak insanı mutlu etmez. benim hiçbir zaman bukadar param olmıycak ama şikayetçi değilim.. sıradan bi cbf150 aldım gece bile özleyip aşağıya bakmaya iniyorum ve mutlu oluyorum.en büyük sermaye sağlık ve afiyet .HEPİNİZDE BOLCA OLSUN.sevgiler
Orta üst seviye bir arabaya 200.000 verileceğine ortaya ağızlar sulanan bir harem çıkmış. Orta üst seviye arabalara, hatta üst seviye arabalara şu 4 motorun üstünde veya kat be kat fazlasını tek arabaya verebilen çok var memlekette, Okan Bayülgenin dediklerini hatırlayın... Bence en mantıklısını yapmış.. İmkanım olsa bende yapmak isterdim, artık yön. kurulu üyesi falan olabilirsem ileride
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)