abi 2006 hayabusayı anladık da turbo projesi açıkçası beni korkuttuhayırlı olsun...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
2007 motoshow fuarı gibi valla bahçe)
:mrgreen:
öhh bee allah daha da versin inşallah bana da nasip eder darısı başıma
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
masallah onlar ne oyle ya isallah bizimde olurr ne dıyelım kazasız keyıflı surusler kaskınız daima kafanızda olsun
2005 hayabusadan sonra acaba sırada Neler var diye heyecanla bakdım 2 tanede enduro aldınmı tamam....allah kaza bela vermesin kazasız ve belasız sürüşler..
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
05 HDavidson Heritage Softail Classic (34FB0802) & 03 HDavidson FatBoy Ann. Ed. (34UM8103) & 05 Suzuki Hayabusa (34UA7658) & 06 Suzuki Hayabusa (34HIZ78) abi beni şu satırlar tüketti ya
nasıı yaa. walla mı? Allah daha çok vermesin bence yeter..
Vaaay bee baba sen neymişin bee.Yoksa bunlar piyangodanmı çıktı sana Uçukladım yani söyliycek bişey yok nazar değmesin diyelim bari
hayabusa nın üstüne motorsiklet tanımam
ist gibi bi yerde bu motorla olurmu bılmem ama
2 ye cekemessın...
abı be:d
RİNGDE MUHAMMED ALİ YERDE HAYABUSA
motorlarının hepsi birbirinden gusel gule gule bin ne diim
[CENTER][B][COLOR="Red"]*** THE WEBMASTER[/COLOR] BY_KANUNSUZ[COLOR="Red"] ***[/COLOR][/B]
::evil::[/CENTER]
Abi neden 2 Hayabusa?Biri R1 olsaydı hatta o yetmez ben olsam ZZR 1400 koyardım oraya bi tane
Guclu abi masallahın var vallahi allah kaza bela vermesin ne gusel yapmıssın bahce yi motoshow fuarı gibi..
Hey Maşallah nazar degmesin abi ne iş bunlar ya hayat birikimi mi
Güle güle kullan ne diyelim.Fırsat bulursan tabi.
1 St Class Warrior.Hardware Master.
[MEDIA] [/MEDIA]
bunları satsak bi helikopter alınırmı?
Metehan Akçakaya B rh(+)
:( hayallerini gerceklestirebilen birileri var miymis?...
lam, dunya... sevmiyom lam seni...
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Hayabusa son gunlerde benimde favorim. 2007 busayi bekliyorum 1600cc ve 6 silindir olacak diye bir sey duydum. Hala beklemekteyim nasil bi alet cikacak.
bütün motorlarinin degeri nerdeyse 130 milyar aboooovv
allah hepsine kazasiz belasiz binmek nasip etsin
DREAM OF POWER SAKO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)