Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları
Reklamlar
-
04 Aralık 2006, 21:14
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
peki herşey iyi güzel de 450-500 eksra beygir gücü neden yani o makinenin gücünün tamamını kullanabilecek yol ve ortam yokken? yani eğer amatör amaçlarla kullanılıyorsa tabi profesyonel amaçlı kullanılıyorsa ona bişey diyemem bir de yaptığın maksimum hızı merak ettim
Reklamlar
-
04 Aralık 2006, 21:15
ilnapoli adlı üyeden alıntı
Evet cevabımı aldım.. kusura bakmayın tamamını okumdan yazdığım için.. Çok gereksiz gerçektende çok... Şahsi fikrim, katılmayanlar olabilir tabi..
Durumun iyi olsa, Hobi olarak yapmak istesen bunu ve ülkenin en güçlü motosikletini elinde bulundurmak istesen yapardın bence sende . Bence çok güzel birşey Allah daha çok versin kazasız sürüşler
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
04 Aralık 2006, 21:23
arkadaşım sen nerde oturuyodun gelip motorlarını çizecem evini taşlayacam
biz burda cbr 125 mi cbf 150 mi derken hayabusalar harleyler Allah daha çok versin
Allah bize de versin ne diyelim..................................
-
04 Aralık 2006, 22:11
maşallah,,, nazar değmesin.. ben kawa er6 mı satıyorum hayabusayla takas olur hani canın küçük motor isterse benimkini alabilirsin. daha 5000kmde
ama sl55 amg dedin ya beni can evimden vurdun
tekrar maşsalh ,,nazazar değmesin
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
04 Aralık 2006, 22:48
birisini bana versen diyorum baba gerçekten güzel ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
-
04 Aralık 2006, 23:06
daha önceden hangi motorları kullandın hocam ve hangi motorla başladın?
tahminimce pek çok race kullanmış olmalısın ...
bi kıyaslama yaparsan tecrübeden faydalanalım bizde
-
04 Aralık 2006, 23:14
Hayırlı olsun Allah daha cok versın umarım tum motorcular bır gun hayalındekı motora kavusur
-
04 Aralık 2006, 23:45
tüm mesajlar için tekrar tekrar teşekkür ederim , Lindenbaum , bilinen sıkı makinaların tamamını kullandım , r1 , 1000rr , srad1000 , ... özel bir sorunuz olursa cevaplarım , ben motosikletleri gerçekten hayatımda farklı bir yere koyarım , en basit restorant motosikletlerini bile durup dakikalarca incelerim , marka ve model ayrımı olmadan tüm motosikletleri çok severim , en basitini bile gördüğüm zaman nabzım yükselir , samimi söylüyorum .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
05 Aralık 2006, 00:15
Arkadaşlar, karşımızda tecrübesi eksik insanlar için kolaylıkla bir ölüm makinesine dönüşebilecek pek çok makine kullanmış ve hala hayatta olan bir insan var. Demek ki aklı başında, sabırlı, bilgili bir insan güçlü abi. Abi motorlar hayırlı uğurlu olsun sen bize o canavarları nasıl zapt ettiğini, nasıl kendini kontrol edebildiğini anlat. İzninle tecrübelerinden faydalanalım biraz.
-
05 Aralık 2006, 00:27
nazar boncuğu tak motorlara şu sticker şeklinde olanlardan nazar değmesin maşallah çok güzeller bahçede mi yetiştiriyosun motorları die sorcaktım allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin diorum başka bişi demiorum.. tekerin düz bassın...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
-
05 Aralık 2006, 00:40
Acikcasi GSX 1400 alinca TTS ten almayi dusundugum Supercharger var. TTS i ozelikle tavsiye edebilirim.
Asagidaki linkte bayagi gusel bir liste var senin icin
http://www.tts-performance.com/catal...1b469996c2ae89
Artik senin makina boyle olacak sanirim
Iste buda benim gelecek makinanin supercharger li hali.
http://www.youtube.com/watch?v=Bbg4uA9IXyk
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
05 Aralık 2006, 00:47
you must be kiddin!.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=6955
1 sene önce aynı kişi tarafından açılan benzer bir topik. ben de nerden hatırlıyorum diodum.
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
05 Aralık 2006, 01:14
(teşekkürler , çok iyi bir hafızanız var , özellikle son hallerinin fotoğraflarını çekip paylaşmak istedim , zaman içinde çok aksesuar ekledim , ilk halleriyle şuandakiler arasında detaylı incelediğiniz zaman çok fark var aslında)
bu arada tüm özel mesajlar için ayrıca teşekkürler ...
(zeda3000 teşekkür ederim)
-
05 Aralık 2006, 01:23
Bu hayabusalar mucevher gibi
Ya abicim , parasini pulunu bir yana koydum
ne guzel yapmissin o motorlari insanin evinde bas koseye mobilya diye koyasi geliyor .
Saygilar
Kazasiz belasiz bir hayat gecir insallah , darisi bizim basimiza
-
05 Aralık 2006, 01:42
Allah herkese nasip etsin. maşaallah hepsine
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
05 Aralık 2006, 01:46
züürtlü bir atasözü vardı ama neydi
-
05 Aralık 2006, 08:25
-
05 Aralık 2006, 10:25
Ayrı ayrı herkese tekrar teşekkür ederim , inşallah bir gezide beraber olabilirsek isteyen olursa motosikletimi verebilirim , gezi boyunca istediğiniz gibi test edebilirsiniz , bu arada kışın motosikletleri kapalı garajıma alıyorum , kapalı garajım doğal gazla ısınıyor hafif ılık bir ortamda duruyorlar , 50'den fazla temizlik kimyasalı kullanıyorum , düzenli hava kompresörüyle toz temizliğide yaparım .
-
05 Aralık 2006, 10:40
sevgili güçlü biz seninle ilkokulda aynı sıradaydık seni çok severdim yıllar geçti aradan seni......nerlerdesin şimdi bi uğrim yanına özlemişim seni kanki.
-
05 Aralık 2006, 10:53
toros adlı üyeden alıntı
sevgili güçlü biz seninle ilkokulda aynı sıradaydık seni çok severdim yıllar geçti aradan seni......nerlerdesin şimdi bi uğrim yanına özlemişim seni kanki.
çok hoş bir tesadüf hangi okulda aynı sıradaydık çünkü ben 2 tane ilkokul değiştirmiştim ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler