ağlamak istiyorum
ağlamak istiyorum
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Ömrüm bir hayabusa sahibi olduğumu görmeye yetecek kadar uzunmudur acama
Guclu Tebrik ediyorum takdir ediyorum...
Ağızlarınızı kapayın arkadaşlar
Abi sen nick'ten de anlaşılacağı gibi güçlüsün ya. Çok güzel bir hobi bence çok büyütülecek bir olay değil. garajında ferrari lamborghini ve porschesi olan araba tutkunları nasılsa bu da öyle bir olay. Yurtdışına gidip geldikten sonra bende bir garaj açmayı düşünüyorum. Ama harley değil race üzerine
Çok güzel motorlar bu arada hayabusaya turbo kiti takarak umarım ülkenin en hızlı motoruna sahip olursun
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Aslında temmuz ayında nasip oldu güzel bir otomobil aldım , 500 km. bile kullanmadım garaj da yatıyor , haftada bir temizliyorum tekrar garaja koyuyorum , motosiklet tutkusu apayrı birşey .
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
Otomobilin markası ne ?? Satmayı düşünüyorsan ben alabilirim ayriyetten büyük araba tutkum da vardır
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
otomobil SL600AMG , 2005 model 9bin km.'de aldım , 2006 temmuz ayında . Çok detaya girmek doğru olmaz ama şunu söyleyebilirim , bir galericinin borcu vardı , borcu bir türlü alamayınca arabasını aldık
Simdi diger soru, sanirim insanlar motorlardan pek etkilenmisler teknik soran yok benden baska. Acikcasi bilerek 1 sene kendimi cin motorlarinda eskittim sirf tecrube olsun diye. Suzuki ile basladim ve ne hikmet ise Suzuki bende hastalik olmaya basladi. Gozum GSX1400 de surekli bayagi tarzim bir motor ben naked sevenlerdenim. O zaman mutkala turbo takacam cunku turbo ile 450 HP ulastigini biliyorum UK de bu isin uzmani bir firma var. Isterseniz sizede verebilirim adresini.
Yeni Yoshimura egzoz aldim gayet te memnunum ama gordumki sizde iki markada var hangisi daha ii sizce?
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Yok abi kalsın beni aşar. S500'e bindim çok güzeldi. O da bir üst serinin spor sınıfı özelliklerini biliyorum . SL600 V12 özelliklerini yazmaya gerek yok tv dvd herşey var zaten
4 tekerlekli malikane . O arabayı bedava verseler de almam vergisini vereceğim paraya motor alırım
Biz gene motorlardan konuşalım
bordoda Yoshimura'nın TriOval çift çıkışlı 4-2-1 sistemini tercih ettik çünkü şuanda piyasada gerçek anlamda turboyu kaldırabilecek tek sistem bu sistem (turbo kitlerin kendi egzozları haricinde) ayrıca bilimsel olarak en fazla gücü bu sistem veriyor . Akrepler ise slip-on dediğimiz sadece tüp değişimi , onların güce pek bir etkisi yok daha doğrusu var ancak çok komik bir düzeyde . Akreplerin sesi biraz daha bass ağırlıklıdır (benim kullandığım modeller için konuşuyorum) , TriOval'in ise sesi daha çok bir f1 otomobili gibidir .
valla perfect.
Genelde modifiye hayabusalara yoshimura sistemlerini uyguluyorlar zaten . Tartışmasız en kral exhaust system üreticilerinden biri
Benim sormak istediğim bu egsozlar titanium mu ? Carbon fibere benzemiyor ?
titanium
trioval'in kısa bir ses kayıdını yapmıştım , isterseniz aşşağıdaki linkten indirebilirsiniz ,
* http://rapidshare.com/files/6052198/...4-2-1.mp3.html
kazasız sürüşler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
aslında bir enduro eksiliği var fotoğraflarda
bu yemeğin üzerine 1200 gs de iyi gider
Evet cevabımı aldım.. kusura bakmayın tamamını okumdan yazdığım için.. Çok gereksiz gerçektende çok... Şahsi fikrim, katılmayanlar olabilir tabi..
BiR inSanın yapabiLiceği en popüLer raCe aBicim aLLah kazasıZ BeLaSız binMeyi nasip edeR inŞaLLah resimLer iÇin Çok teşekküRLer eLLerinE koLLarına sagLık..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)