Kendi Motosikletlerimin Fotoğrafları
Reklamlar
-
04 Aralık 2006, 15:03
Motosikleti sevenler bilir, imkanın varsa 4 tane de yetmez 10 tane de...
Gerçekten güzel motorlar, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Yalnız benim de merakımı celbeden bir konu var ! Harleyleri anladım da; ne de olsa farklı tip ve klasik bir marka, zaten yanlış hatırlamıyorsam birini baban kullanıyordu. Ama Hayabusanın 2 tane olmasını anlayamadım, tek farkı model yılı...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Reklamlar
-
04 Aralık 2006, 15:11
Harleylerden birinin babamın kullandığı kısmen doğrudur zaman zaman kullanır , Hayabusalara gelince , siyah olan tamamen gezi amaçlı aldım , bordo olana ise turbo takılacak , 400beygirin üstünde bir motosiklet olacak , bu motosikletle her yere gidemezsiniz , onu bir şov motosikleti gibi düşündüm , diğerini ise daha sık binerim her yere götürürüm diye düşündüm , tüm mesajlar için tekrar teşekkürler ...
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
-
04 Aralık 2006, 15:18
-
04 Aralık 2006, 15:25
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
04 Aralık 2006, 15:30
Hayabusa'ya 3 farklı tipde turbo kit takabiliyorsunuz , stage1 250 beygir civarında bir güç veren kit , stage2 430 beygir civarında güç veren bir kit , stage3 ise 500 beygirin üzerinde bir güç veriyor . Genelde stage3 drag yarışçıları tarafından kullanılıyor ve motosikletin hararet yapmaması için grenajlarını sökmeniz gerekiyor , şehir içi kullanıma da uygun değil , stage2 ise hem çok hızlı hemde grenaj sökmeye gerek kalmadan kullanılıyor . Bu kitleri yapan bir iki firma var , Velocity firması bence en iyi üreticilerden biri , getireceğimiz kit bu firmaya ait bir kit .
Bu arada ülkemizde 2 Turbo Hayabusa daha var , bunlardan ilki Adana'da , stage1 bir kite sahip , 2. Hayabusa ise İstanbul'da , onda ise stage2 bir kit var , her 2 motosikletteki kitler söylediğim Velocity firmasına ait kitler . Bizim hedefimiz İstanbul'daki stage2 kitli motosikletten daha hızlı bir motosiklet yapmak , şuanda ülkenin en hızlı motosikleti o .
-
04 Aralık 2006, 15:33
Bu ne abi ağzım açık baktım fotolara güle güle kullan...
Discovery Detailing Adana
-
04 Aralık 2006, 16:20
abi süper iş valla ne deyim allah olmayana(mesela bana) versin öyle bi makina altımda olsa ne iyi olurdu allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
04 Aralık 2006, 16:32
bunlara bide turbo fren lazım çok güzel motorlar özellikle harleylere bayıldım... kazasız sürüşler dilerim
-
04 Aralık 2006, 16:41
Gerçekten ağzım açık kaldı. Keşke hergün birini koyup ayrı ayrı topik açsaydın. Bu kadar güzel makineyi bir arda görünce insan şaşırıp oha yuh diyebiliyor. İyi günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle.
[B][COLOR="Red"]Ülkemizin eğitimli insanlara ihtiyacı var. Lütfen ilk öğretimi destekleyelim[/COLOR][/B].
-
04 Aralık 2006, 16:56
hayırlı olsun. güzeller
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
04 Aralık 2006, 17:05
zenginsiniz sanırım sorum? ne iş yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz?
[FONT="Tahoma"]HAYK[/FONT]
-
04 Aralık 2006, 17:15
Hayabusanin nasil oldugunu ozelikle sormak istiyorum , seneye 1000 cc ustu bir motora gecis yapacam her turlu yorumu tecrube olarak kabul ediyorum.
Motorlar gercekten cok gusel. Fat boy etkiliyici. Amerikada her sene Fatboy bulusmalari oluyo birde her sene Avusturyada HD bulusmalari var bildigim kadari ile her sene katilan 7 turk varmis.Nasip size artik
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
04 Aralık 2006, 17:18
Guclu adlı üyeden alıntı
Harleylerden birinin babamın kullandığı kısmen doğrudur zaman zaman kullanır , Hayabusalara gelince , siyah olan tamamen gezi amaçlı aldım , bordo olana ise turbo takılacak , 400beygirin üstünde bir motosiklet olacak , bu motosikletle her yere gidemezsiniz , onu bir şov motosikleti gibi düşündüm , diğerini ise daha sık binerim her yere götürürüm diye düşündüm , tüm mesajlar için tekrar teşekkürler ...
abi boşver ya napıcaksın turbo hayabusayı..bu kadar imkanın varken tadını çıkar işte makinaların,türkiye şartlarında ölmeye niyetin mi var? yazık abi kıyma canına,sevenlerini üzme derim ben..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
-
04 Aralık 2006, 18:39
Tanrı herkese binmeyi nassip etsin önce bana tabii
-
04 Aralık 2006, 18:42
Tabi tabi.
Bende de cbr 125 var
-
04 Aralık 2006, 18:44
Rölanti adlı üyeden alıntı
zenginsiniz sanırım sorum? ne iş yapıyosunuz nasıl yapıyosunuz?
zenginlik göreceli bir kavram ancak şöyle diyebilirim , şükür kimseye muhtaç olmadan geçiniyoruz , ben iktisat doktorası yaptım dolasıyla ekonomistim ancak esas mesleğimiz , gemi ve büyük tonajlı motoryat inşa eden bir aile şirketimiz var , özetle böyle
-
04 Aralık 2006, 18:46
para olunca hersey oluyor tabı ayrı konu helal olsun cok guzel choper lar vala
-
04 Aralık 2006, 18:51
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Hayabusanin nasil oldugunu ozelikle sormak istiyorum , seneye 1000 cc ustu bir motora gecis yapacam her turlu yorumu tecrube olarak kabul ediyorum.
Motorlar gercekten cok gusel. Fat boy etkiliyici. Amerikada her sene Fatboy bulusmalari oluyo birde her sene Avusturyada HD bulusmalari var bildigim kadari ile her sene katilan 7 turk varmis.Nasip size artik
FatBoy'u bende çok severim , çok farklı bir havası vardır . Hayabusa çok hızlı bir motosiklet , hızı sağa sola saçarak dağıtan bir tasarımı yok , öne doğru hızı veren bir motosiklet , son derece dengeli yapılmış , sanki altınızda bir ray varmış gibi viraja girip çıkıyorsunuz , onun hakkında söylenecek çok fazla birşey yok aslında
-
04 Aralık 2006, 18:53
tu tu tu maşallah öyle bir bakakaldımki nazarım deyecek diye korkuyorum maşallah
-
04 Aralık 2006, 18:56
Birini bana ver abi ya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler