sen bunun neyini değiştirdin de 140 yapıyo allah aşkına? nikelaj 140 yaptırıyorsa iki kilo fazla attır 500 yapsın ....
sen bunun neyini değiştirdin de 140 yapıyo allah aşkına? nikelaj 140 yaptırıyorsa iki kilo fazla attır 500 yapsın ....
ellerıne saglık abıcm..cooook gözel oomusss...gs500 almasaydm jawamın dişlerıyle bende baya bı ugrascaktımmmkii 160 ıda gecsın....mutlaka da gecerdı yanıııı......neyse ya artık gs500le oynarız zz.güle güle bın abıcmmmmm
140 yaptığına ve yapabileceğine inanıyorum ve bu motorlarla uğraşanlar gerçekten de çok emek sarfediyorlar ve bu motorları kesinlikle şehir içinde kullanmıyorlar her hangi bir arabanın bagajına koyup otobana götürüyorlar ve parasına yada tatlısına yarışıyorlar ve de toplandıkları zamanda tek bir telefonla 15-20 kişi oluyorlar ve sohbetleride mükemmel oluyor tavsiye ederim
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Bu makinaların tam modifiyeli olanları 140--160 arası hızlara çıkıyorlar..Kiliste var ve ben bizzat inanmadığım için Suzuki GSX-R1 nin dijital ibresiyle test etmişim gerçekten bu hızları görüyorlar..
cok sevimli.. egsoz da cok sirin olmus
uzerinde emek harcadigin seye karsi daha ozenerek bakiyo insan..
kazasiz belasiz kullan insalla..
Shakulin
Evet inanin arkadaslar Bende Düzce deyim bi gun arkadaslarla gezerken ki Biri Yamaha Rx ve diğeride BWS di Ben Yamaha Rx de arc ladaım ve bole bısı geldı yanımıza ıkı ara gaz ceker gıbı yaptı sonra bastı bızde bastık ve adam bıze resmen toz yutturdu uzadı gıttı bıde tek sılındırlıydı bunun cıft motor takanları var boyle bısı yoqqq 150 rahat goruyolar tamam sekıl ve konfor olarak pek ıyı sayılmazlar ama b yamaha 125 cbr125 belkı cbf250 ıle kapısabılcek durumdalar tabı adamlar balık sırtı yaparak bu suratlara cıkıyolar buda cok tehlıkelı.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
abilerim valla bi mobilet vardı düz yolda yan yana gittik ölctik benim 125 lik makina 130 gördü o makina daha gidiyordu hatta iddasına girmiştikte caydım sonradan
motorcuda geri vitess olmaz daima ileri
emeğine sağlık çok güzel motor olmuş.Hız olarak belki tartışılır ama çok estetik bir görüntüsü var.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bizim konya'da bunların aalası var sanki herkes 100 lükçü bide konya düz olunca basıyolar gitsin ama çift silindiriyle 350 jawa kapışırken 130 dedikten sonra çit silindirin motorundan bi ateş çıkmış motor yere inmiş...
emğine sağlık yinede güzel olmuş
abi küçümsemeyin deli motorlar takıyolar bu aletlere, yarıştırıyolar yasa dışı, 140 ın üzerine çıkanlar bile var, 125 cc lik ybr motorunu buna takabilirsen gerçi takması büyük maharet ister ama ybr yi geçer çünkü çok hafif,
bende de 70-80 yapabileni var bunların
güzel olmuş eline sağlık
arkadaşlar fotoları nasıl ekrana koyabilirim yardımcı olurmusunuz?
Kimse pek inanmamış ama?....Resimdeki motorda oynanmış bir yer göremiyorum....70 in üstüne çıkabilmen için çarkları değiştirmen gerek...Bu şekliyle çıkacağını sanmıyorum....
Birde motoruyla fazla oynama şansın yok....Oynasan en fazla 90 yaptırabilirsin...Çarklarla destekleyenler 160 falan yapıyor ama bu resimdeki gezi otoru gibi duruyor....
Hani bi kükrer gibi falan dur sa neyse....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
herkes imkanina göre motora bineyor arkadaslar
onlarda istemezmiydi hayabusada sürat yapmak cok duygusal konustugumun farkındayim
DREAM OF POWER SAKO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)