Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

buda benım makine

REKLAM ALANI
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    arkadaşlar siz abartıyorsun diyebilisiniz ama ben mustafanın pejosu ve alp_tunayın flıperi ile izmirden diyarbakıra izmirden tekirdağ ve istanbula gittim geldim inanın son derece ciddiyim ama ozamanlar sponsor yoktu ikisinide benzin bitti diye satmıştım yolda birini yalovada motorcu erola birinide kütahyada sanayide karete hocası büfe işletitor şüaip sarıya hatta ikisininde ruhsatları hala üstümde.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    speedygonzales - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    :-(
    mustafa kardeş eline sağlık bi moped ancak bu kadar güzel olur, ayrıca 140 vuran moped çok ben sana inanıyorum ki burda da var ayrıca geçenlerde diyarbakırdan bi arkadaş mopedinin fotolarını yayınlamıştı
    asıl gıcık olan babasının parası olmadan tuvalete gidemeyen insan(cık) lar senin emeğinle böyle dalga geçmeleri..
    kendi pahalı motorlarına bu emeği gösterebiliyorlarmı acaba benim gözümde senin mopedin onların 600f lerinden daha kıymetli en azından üstünde ter damlaları var

WarrioR SakO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadasim motorun iyi güzelde
    ben cbf 250 ile 140 i zor yapıyorum
    hadi yaptın diyelim o motorun üstüne yatarak allah korusun üstünden bi düsersen 140 deil 1400 süreklenirsin düsüncesi bile kötü
    arkadasim ne diyeyim güle güle kullan
    DREAM OF POWER SAKO

Motosikleti
    YAMAHA TDM 900A
    fantastik olmuş ama..
    [B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]

lakerda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaş eline sağlık valla, benim için mühim olan motorun markası beygiri değil benim olması ve benim motorumu ne kadar sevdiğim. sende seviyosun motorunu belliki bu kadar özenmişsin. fakat aman deyim kazasız belasız...

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aga bu motorlubisiklet galibaa

ozi2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Google arama motoru
    ALLAH kaza bela vermesin.ALLAH akıl fikir ihsan eylesin Şaka bi yana o motorla 140 km sürat tehlikeli bence;benimde 5 yada 6 sene önce 120 yapan bi mobylettem vardı ve hem o süratlere çıkmak için ugraşır dururdum büyük saçmalıkmış.Ama görsel açıdan motorun güzel olmuş Eline sağlık
    [COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    arkadaşım sen yazılanlara bakma.Seni tebrik ediyorum.Ben Çiğli'de Alemci diye bi çocuk tanıdım seninki gibi bi moped yapmıştı Pejo,bana abi km bozuk bi ölçelim mi dedi ben v-stromun km si 130 a gelince gaz kestim o önümdeydi...yani 140 rahat yapıyorlar ancaaaak,büyük tehlike! Amman Dİ
    KKAT !

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı mustafagezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar herkezin görüşüne saygım sonsuz.elestirilerde tamam.benim kimseye yalan borcumda yok.isteyen inanır isteyen inanmaz.bu motorlarla istedigin gibi oynarsın silindir,karbratör,egsoz,hız icin yapılan ve olumlu neticeler alınmış bir motor bu peugeot.ben diğer bir cok scooter modelinide kullandım ayrıca bende bws de var ama motor 90 dan sonra sabit oldugu yerde sayıyor.hem motorla hic bır sekılde oynayamıyorsun ek hız yaptıracak bir parcası yok.neyse behendiginiz icin tesekkürker.
    arkadaşın dedikleri doğru olabilir,benim bir arkadaşım bu mobiletin zincir dişli sayısını değiştirerek yüksek hızlara çıkıyordu.ama bence çok sakat

o alet 140 basarsa biz motorları yakıp çöpe atalım ama güzel görünüyor güle güle kullan

Forumdan Uzaklaştırıldı
    benımde lk motorum Mobiletti hemde kayışlı mobilet vay be 70 i gecmezdi

bu 140 basıo wowwwwwwwwwww

Bende makina deyince spor birşey cıkcak zannettim
    eheheh
    140 basıyom demiş birde.
    işiniz gücünüz yok mu sizin?

Motosikleti
    inşallah mondial 150rf...
    Arkadaşım motor güzel uğraşmışsın sonuçta.El emeği.Ama bu aletle 140 basılır mı yaw Tehlikeli değil mi?

SILWERBEAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİDEN BEATTI ŞİMDİ CBF 150
    manyak bırs sey ama cıft sılındır olsa daha super olurdu ellerıne saglık

okanogur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Supershadow 250 cc
    ya herkez kafasına göre yazmış durmuş bazılarının motoru bile yokken saçma yorumlar yapmış.
    Önce kendinize motor alın öle yorum yapın. bende arkadaşım motoru geyet güzel ve el emeği.

hem görmen yorum yapmayın. benim ıspartada bir arkadaşım vardı. ondaki mobilet 125km. yi görüyordu bizzat araba ile test edilmişti. yani bilmeden görmeden yorum yapmayın. İsteyen gidip kapışsın adamla öle anlaşılır sonuç. hatta yenilen motorunu yaksın veya anağtarı verip gitsin. konuşacaksanız öle konuşun konuşmayın.

Arkadaşım eline koluna sağlık uğraşıp etmişsin. güzelde olmuş. ama sen yinede o hızlara çıkma çünkü uzaktan yatarak binme görüntünüz hiçte iç açıcı değil üstelik komik duruma bile düşüyorsunuz. Yanlış anlama ama tarafsız yazdım.

Kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    racer 200
    ok bencede ii makina

ahriman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SymWolf125 06 (r.i.p)/ HyoGv250 09 (r.i.p)/ybr 12
    Keşke noss falanda taksaydın. saygı duyarım önemli olan bizim değil senin beğenip zevkle binmen.

Motosikleti
    yazın bişeyler düşüncez bakalım..
    yokuş aşağı vursan kaç görüyo o zaman.denemek lazım valla.140 kmh ha

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Babamın bi tamirci arkadası 4lü yapmış zamanında babam anlatıyor çok feci gidiyor diyordu.Ama kaç bastığını bilmiyorum.Ama sölenilen km doğru olması muhtemeldir hiç merak etmeyin.Kuzenimde bi ara ninja vardı lüleburgazda iki kişi 90km hıza çıkıyorduk ve hiç bir oynama olmadan...Ve yapılan deişikliklerle bu hızlara çıkması çok doal..Ellerine sağlık eskiden gelme bir hastalık bu da.Ne yapsınlar durumlar kötüymüş eskiden istedikleri aletlere binme fırsatları olmuyorlarmış.Onlar da ellerindekileri en iyi biçimde değerlendiriyorlarmış.Ustalıklarını da konuşturuyorlarmış...Helal olsun diyorum.Bilmedne konuşanları da kınıyorum..
    AKIN FİDAN

delidumur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha ybr 125
    gezme de yanında yat...şekle bak!!!
    Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler