burası motosiklet.net
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
mantıklı olursak porche yi..
satıp 3 tane ducati alabilirim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ben hiç öyle duşünmemiştim. haklısın.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
hani verirlerse de yok demem
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kimse bize porsch veya ducati vermezde maksat hayal kurmak işte . çocukken sorardım kendıme çok param olsa ne alırım diye onun gibi oldu.
porche satıp 1000rr+vfr 800+600rr+cbf 600ABS+VTX 1300S almak daha mantıklı görünüyor . bunların hepsini alsak bile geriye para artıyor sanırım onada iyibir koruma alınır. yinede artarsa birtane opel astra al ohh
porsche olsun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
tabikii ducati
ben ferrari ciyim
GERİ GERİ KOŞMAYA BENZER BU HAYAT BİRAZ YAVAŞ TAKILMAAAA:bounce:
kızlar yolda porsche mi görseler "aa bakın" derler yoksa ducati mi????
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Porsche tabii ki. Spor otomobiller içinde hala zarafetini koruyan bir o kaldı.
May the Force be with McLaren Mercedes
ben hiç bir zaman kız bakıyor diye motora binmiyorum. keyif aldığım için biniyorum . onun için kimin ne dediği önemli değil. herzaman motoru seçerim.
PORSCHE alırıım.. tabi tek geçerim .....
porsche alırım
gt250 den de çok memnunum:d
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
Porcheyı alırımm o daha pahallı
tartışmasız porsche çünkü ne kdr motor manyağıda olsam ducati ye o kdr para vercek halim yok =) aslanlar gibi porshe orda yatarken gerçi benzinini karşılayamayız ya olsun satıp ii bi araba ve gzl japon bi motor alabilirim =)
tabiki porsche...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)