Porsche alırdım ...yanınada benim skygo250 cc mi parlatır koyardım kardeş kardeş geçinir giderlerdi... fazla mal göz çıkarmaz dimi arkadaşlar..
Porsche alırdım ...yanınada benim skygo250 cc mi parlatır koyardım kardeş kardeş geçinir giderlerdi... fazla mal göz çıkarmaz dimi arkadaşlar..
BİZ HERNEKADAR SOSYETENİN CİLALI TAŞLARINDA DANS ETMEYİ BİLMESEKDE SOĞUK DOLUNAYDA ŞEYTANLA AZRAİLLE DANS ETMEYİ İYİ BİLİRİZ.
alın size ducati :D
http://www.youtube.com/watch?v=QfKsP...eature=related
Porsche .
porşu alırım .. satar 4 ducati alırım
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Jinlunum la idare ederiz bi Porsche göz çıkarmaz :D
34 ZK 9442 ER6-F 2006 AKA "Sonic" & 34 RB 1940 Kia Carnival 2002 Nam-ı diğer "Nigga"
Kartal/İstanbul
ikisini birlikte alma şansımız yokmu yaa?
Kesinlikle Porsche!
Sonrasında da onu satar bir tane Audi A4 bir tanede BMW K1200R alır keyfime bakarım.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
benim bitane ducatim var. ben porscheyi alırdım
porscheyi alirim sonra bi güzel satardim ordan gelen parayla bi motosiklet kiralama şirketi açardimher türden motörlari koyardim ne hayallerim var yaw
bir türkün verebileceği en iyi cevap=
valla abi olsunda ikisinden biri olsun
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
porche yı satıp nerdeyse butun ss lerden bırer tane alırdım...
tabiki arabayı.....mantıklı olursak
her ne kadar araba dediysekte bir motorsiklet bir de arabamız olsun ikisine alanında tek olsun
ölümüne yamaha tdm 850
trabzondan sevgiler.
tabiki porscheyi alıyoruz
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
SS leri sevmem (kendimi öldürmemek için)
Yamahaşk 😍
ooofff ne bu yaaa.. basar parayı ikisinide alırım yahuu..
Bi şeyin değeri vardır...Burda altınla bronz yan yana koyulmuş ve seçim yapılması isteniyor..Önemli olan değerleri tabiki..Motosiklet aşığı da olsam hızlı gittiği için ducati yi seçmem..Al porsheyi sat al krallar gibi motorlarıBissürü..
Burda göze hızları battığı için ducati cazip gelebilir ama işin bir de mantıksal tarafına bakmak gerek.
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
on bin milyon kez PORSCHE...
eh hani kim veriyor arabayı ?
verilmeyecek mi yoksa? eğer verilmeyecekse niye soruyosunuz, adamı hasta ediyosunuz
motor var, araba lazım :D
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)