ben 1 adet f117 istiyorum
bu arada gittardando....kardeş çok yanılıyorsun.nasıl yani çin malı motosikletle şimdi.porshe ve ducati ne alaka olmuş.ikisi de sınıfında iyiler.ki ducatinin bütün parçaları muhteşem.bak.www.ducati.com....yani ikisininde de işçilik kalite süper.çin malları ise rezalet.tamamı rezalet.....
Almıyorum hiçbirini....Benim gönlüm zengin...Ben mz imle gezerim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Burasi Motosiklet Net Demiş Bir Kardeşimiz.eger Dört Teker Sevseydik Bir Otomobil üyesi Olurduk .tabiki Motosikleti.
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
ben porsche yi alırım satarim arabayi paranin hepisıne motor alırım hatta sevdim 1-2 arkadasim var onlarada motor veririm hep beraber gezerik oh ne güzel
deli deli motor delisi
Ben porsche alırım.keyifle de kullanırım.Hiç ducati ile porsche bir olur mu yaaa.Maddi yönünü bir yana bırakalım.Burada porche dan bahsediyoruz
ikisinide vermezler mi
[URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=d6000180aq5.jpg][IMG]http://img155.imageshack.us/img155/3380/d6000180aq5.th.jpg[/IMG][/URL]
para yönünden porsche ama parayı saymazsak o arabanın yüzüne bile bakmam ducati varken!!!!!!
kardeş sen soruyu yanlış sormuşsun , Bir tur atın deseler hangisini tercih ederdiniz demen lazımdı..
Ne porshe u bea!!!
Tabiiki Ducati ...
arabayı satarım,alırım motorpisikletlerin en babalarını koyarım oraya.ha bi de yanına fiat uno iyi gider...
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
tabiiki porche,sonrada satip 3-4 tane ducati ve birde hayat sigortasi.en azindan arkamda kalanlar parasini yerler
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Ben porcheyi alıp sonrada satıp (ölme eşşeğim çeşme gözüktü) Ducati filosu kurardım
yuaaaaaaa
hahahahahaahahaha
zor bi soru olmus simdi
[FONT="Book Antiqua"][/FONT] No Victory Without Suffering[B][/B]
İkisi de tarzım değil
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Arkadaşlar noluyoruz ya sanki burası bi otomobil sitesi ve herkes oto hastası gibi yazıyosunuz bune ya tabiiki ducati çünkü ben bi motor hastasıyım...
Discovery Detailing Adana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)