vallaha resim açılmadan o resimdeki motor ne olursa olsun porsche'yi alırım diyodum ama ducatiyi görünce akan sular durdu 999 gerçekten sıra dışı bi motor....
vallaha resim açılmadan o resimdeki motor ne olursa olsun porsche'yi alırım diyodum ama ducatiyi görünce akan sular durdu 999 gerçekten sıra dışı bi motor....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Ben Varsa Honda Alayim Abİcİm Elİnde Varsa
[B][I][COLOR="Blue"]4 mayıs sabahı yağmurlarla geldin hayata gözlerini açtın bizim dünyamıza ; ve diyorumki be hoşgeldin yanımıza ferah bebek[/COLOR][/I][/B]
tabiki motoru alırım
çünkü motor bir tutkudur
motor tutkusu bende ayrı ama ilk göz ağrım araba olduğu ve otodraq lara da katılmış biri olarak porsche alırım nede olsa 1 süre onunla takılıp istanbulda 2 defa altını vurduktan sonra otomatik olarak moralim bozulucağı için satar 1 cooper 1 racer 1 scoter 1 enduru 1 turing motor alırım motorları koyabileceğim 1 depo 5 6 metre kare alırım kalan para ile kask ve montumu yeniler hala param kalırsada 1 tane dizel 190 mercedes alırım 1989 model çünkü hastalık bende
ünlü bir şairin bir sözü vardıya..
motosiklet.net!!! 2 tekerciyiz!!
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Porsche yi alacak durumda olsam zateb ducatinin lafı bile olmaz
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
PORSCHE yi alıp satarım ardın gidip bikaçtane hayabusa alırdım
Porsche alirim hic dusunmeden cunku satinca o arabanin parasi ile 2 tane Ducati alabilirsin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
DUCATİ severler nerede?
ikisinide almazdım.
Bahşiş atın dişine bakılmaz arkadaşlar (hangisi olsa yan cebime alıyim )
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Kıyaslamada baştan bir adaletsizlik var.
Benim Çin malı motosiklet ile harley'i kıyaslamak gibi birşey.
Bu forumlarda motosiklet sevgisi sık sık otomobil düşmanlığı gibi algılanıyor. İkisi farklı, ikisini aynı bünyede toplayabilen insanların sayısı hiç de az değil.
Karıştırmayalım.
S&S
...Sergerdan...
kesinlikkle ducatiyi alırdım ama bu resimdekini değil...2006 999...bir de kırmızısı olursa süper olur.otomobillerde ne mi alırdım.param hangisine yeterse onu tabii ki.fark etmez aslında..ha opel ha pejo..ha amg mercedes olmuş...hepsi aynı artık kalitede gibi.ama ben bunların tamamını bir kenara bırakayım...yamahaaaaa....rrrrrrrrr......111111111 111111.....2007.den şaşşşşmaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)