PORSCHE ALIRIM
su an motora ihtiyacim yok
2 si yetipde artıyo
DREAM OF POWER SAKO
Ya ben porshe alayım o motor beni üstünden atar...
AKIN FİDAN
2 side olmuyomu :D
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
motorsiklet olsun çamurdan olsun =) porsche mu 1000RR mı desen de cbr derdim. veya R1 de fena olmaz ya... ne zaman veriyosunuz? (mause'um bozuldu)
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ikisini de almam uyuzluk diilmi
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
biz burada hangisini alalım diye düşünürken bazıları şu anda ona sahip ve bana kalırsa resimdekilerin ikisi de tek kişiye ait
maddi olarak yüksek olduğu için porsche yi alırdım. arkadaşların dediği gibi satıp birkaç tane ducati alınabilir.
fakat sadece kullanacaksın deseler ducati yi seçerdim tabiki.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
subaru ımpreza mı yoksa dukatı mı demiş olsaydın subaru derdim düşünmeden ama bu durumda dukatı tabiyki
sory ducati
???
Ducatiyi alır poorsche nin sahibini drag yapmaya ama anahtarına diyerekten kandırırdım...Bide porshce kazanırdık fena mı?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ikisini de isterim
sebebi mi, düşünüyorum.. bulunca söylerim, söz
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
ikisinide .
"Motosiklet Özgürlüktür."
Vaz geçtim almıyım...Bu gün arabanın vergisini yatırdım da....Kim bilir kaç paradır?
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
porsche alırdım. tamamen duygusal
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
ben ce ducati
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)