arkadaslar bu fotolar yayınlandısa kusura bakmayınn
Başlık düzeltilmiştir.
arkadaslar bu fotolar yayınlandısa kusura bakmayınn
Başlık düzeltilmiştir.
Fotoraflar için çok teşekkür ediyoruz ama başlıkta aR1 dio yanlış R1 olucak.
S&S
ben ilk defa gördüm . çok değişik bir motor yolda diger insanların gözünü alır. paylaşım için sağol
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
a yanlıslık laa yazdım kardesım kusura bakmaa bi daha olmaz :D
Yok önemli değil ben belki bilmiyorsundur diye dedim yoksa kalsın böle hatalar sık oluyor
admınlerr degıstirirr değiştirmişlerr saollunn
gözalıcı bişey bu adamı kalbinden vurur
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
düştünmü olayların biter
Resimler için teşekkürler.
Ahhhhh süper yaaa içim eridi resimlere bakarken. Çok dehşet olmuş . Ayna gibi parlıyor. Bu motora trafikte dikiz aynasından bakan sadece kendini görür herhalde . Hayalet motor gibi birşey gözükmez de bu
R1 zaten kategorisinde GSX-R 1000 ile birlikte en çok sevdiğim SS . Çok dehşet olmuş bu yaaa . Jelatin gibi birşeyle kaplamışlar sanırım bu başka nasıl yapılır ki
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
süper bişi cesaret işi
]
o ne güzel bişey öyle ben binmeye kıyamam toz toprak grenajı çizer diye
Kask tak!
Fransa da bi arap arkadaşım war.. Ulen o yolladı bana buna bi bak diee.. Helal nası da bulduysa ; O bir R1 DELİSİ
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Göz Alıcı Olmuş Teşekkürler
Of bigün böyle bişeyi yapmayı düşünüyordum benden önce yapmışlar
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
motosikletin krom nikel( sanırım ismi bu ) olmayan tek yeri lastigi ve farı
bende kendi motoruma 600 f e bunu yapmayı düşünüyorum ama bir türlü kıyamıyorum. ne dersin nasıl olur?
:pr: imzanın iyisini pistte görmek gerek
vay anam vay
güzel olmuş güneşli havalarda karşıdan geleni etkilemez mi?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bayıldım yahu benım hayalımdede motoru böle yapmak var... .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)