Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yamaha R1

REKLAM ALANI

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.

cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.

Motosikleti
    zx-6r 98
    nikelajmı?yoksa psikopat bi arab gümüş mü kaplattırmış anlayamadım?ama helal olsun yaptırana elıne salık.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    bisan//senatör
    Gerçekten qsel motor bnce normal olanı daha ii olur çünkü bu motora binerken güneş gözlüğü takmamız lazım :) ama gerçekten güzel olmuş saol kardeşim ilerde alırım böle bir makina !

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hooorrrtt

Motosikleti
    arabayı satayım zx 6 olacak
    bizim oraya kalaycı kadınlar geliyo onlara versem benim zx 6 yı yaparlarmıki böyle
    arabam var ehliyetim yok,,,,,,,,,,,motorum olacak yine ehliyetim yok,,,,,,,,,,,inşallah ağustosta hepsi olacak

anaconda84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Z-One S 180
    canım sıkıldı ve ne yapayım diiye düşünürken bu konuyu gördüm ve hooorrrrtttttt dedim konu hortladı :D
    TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU

nikelajlamışlar ve bence güzel olmamış...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler