cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.
cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.aydında yapıyolar.
cok güzel olmus benım motorda böyle.ama polis abiler görmesin.cezası var.allahtan benım motor kücükte fazla bellı olmuyor.bahadınlı motorun ne bılmıyorum ama 200 lıraya en kralını yaptırırsın.
nikelajmı?yoksa psikopat bi arab gümüş mü kaplattırmış anlayamadım?ama helal olsun yaptırana elıne salık.
Gerçekten qsel motor bnce normal olanı daha ii olur çünkü bu motora binerken güneş gözlüğü takmamız lazım :) ama gerçekten güzel olmuş saol kardeşim ilerde alırım böle bir makina !
bizim oraya kalaycı kadınlar geliyo onlara versem benim zx 6 yı yaparlarmıki böyle
arabam var ehliyetim yok,,,,,,,,,,,motorum olacak yine ehliyetim yok,,,,,,,,,,,inşallah ağustosta hepsi olacak
canım sıkıldı ve ne yapayım diiye düşünürken bu konuyu gördüm ve hooorrrrtttttt dedim konu hortladı :D
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
nikelajlamışlar ve bence güzel olmamış...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)