Valla kışın al bu aleti evin salonuna koy doya doya seyret yazada binersin...
Tohum saç, bitmezse toprak utansın!Hedefe varmayan mızrak utansın!Hey gidi küheylân, koşmana bak sen!Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Keşke bu motorların kalitesi kadar distribütör firma da....
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
kafa grenajli s nasil acaba, ya ben aldim bunu kacari yok...
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
Ne kadar güzel olursa olsun Türkiye'de Kawasaki alınmaz
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Harika!...
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Gusel bir baslik ama isterseniz biraz daha fazla resim koyalim ki arkadaslar ne oldugunu anlasin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Çok güzel motor. Servise gelince ben Ankara'da şimdiye kadar kawasaki servisinden yana bir problem yaşamadım.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
[b]Yaşasın motosiklet kardeşliği. Sevelim, sevilelim, bu dünya kimseye kalmaz. Anneciğim, kardeşim ve gt250R sizleri ölene dek seveceğim... __No Women, Yes Vodka...:wiinkk:[/b]
[COLOR="Red"][B]Hayallerinizin peşinden gidin. Gitmiyorsanız, gidenlere mâni olmayın.[/B][/COLOR]
istanbulda servis problemi varmı bilmiyorum ama motor gerçekten güzel. Arka stop r6 dan çıkmış gibi, egzosun şekli ise ayrı bi hava vermiş aynı fz1 fazerdaki gibi ama bu daha yukarı bakıyor. Er-6 ya benzeyen yandan görünümü ise süper
cok guzel gercekten de
ama..
z-moto nun okudugum kadarıyla hızmet kalıtesı cok dusukmus..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
guzel deil muhtesem bence
para yetseydi kesinlikle kawasaki alırdım
gider simdi honda yeni horneti bundan pahali satmaya kalkisir guldurur beni
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
walla arkadaslar kawasaki servisinden memnun olmayan bana gelsin türkiyede kawasaki alınır z-moto yaa gelince adamlar disbürütor yane herifler haklı olarak toptan satıs yapmak varken bayilere neden ufag tefeg arızalarla ugrassınkı..
ben yeni bi kawasaki bayisiyim ve servisi walla z-moto bıze etmedıgını bırakmıyo adam gıbı servıs olun dıe... hatta suan bızı bazı krıterlere sokmadan sıtesınde yayınlamıyo bıle... yanı adamlar kendılerı servısı ıyı olmaya bılır ama kawasaki bayılerı muhtesem bı servıs verıyo kendımden bılıyom..
neyse bunları mete_han abımde bılır.. sıze anlatsın gerekırse benden bı servıs olarak soylıceklerım bu kadar yanı turkıyede kawasaki alınır.... ama servıse z-motoya goturmesın memnun olmayan... baska kawasaki servısı mı yog
kankamdır diye demiyom ama reklamı sevmez...Bayilik almak için ve diğer detaylar için ne kadar para ve özveri harcadığını bilseniz şaşarsınız...Rakamlar inanılmaz...yatırım yapıyor bu markaya...
Şu an İzmirde...9 Eylüle kayıt oldu...2.üniversite...1.yetmedi can sıkıntısına 9 eylüle kayıt oldu...ulan güya bugün burdaydı ha...
Armutlar Buzhanede donmadan geal kankaaaaaaa........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Makina yaaaa....Kedi misali bakıyoz......Sularımıza havlu yetişmiyo....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)