arkadaslarr ocak ayındaa allah nasıp eder see 125cbr alıcammm b ehlıyetıı var ama a2 alamadım daha bunlaa kaçak gezıyomm bu motor 90 cc 1991 modell arızasını hiç gormedım yolda bırakmadı hiç bir yerı degısmedıı honda hayatt ondaaa
arkadaslarr ocak ayındaa allah nasıp eder see 125cbr alıcammm b ehlıyetıı var ama a2 alamadım daha bunlaa kaçak gezıyomm bu motor 90 cc 1991 modell arızasını hiç gormedım yolda bırakmadı hiç bir yerı degısmedıı honda hayatt ondaaa
yakında motorun 16 yaşında olacak....
maşallah çok temizmiş. kazasız sürüşler
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Karşınızda dünyanın en sağlam motoru.
evet yanlış duymadınız. Karterine kullanılmış kızartma yağı koysanız, üzerine 300 kg yük de atsanız, apartmanın üztünden yere de atsanız onu öldüremezsiniz.
Videosu için
http://www.youtube.com/watch?v=qK3nV7MOqo0
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Tam bir klasik, bence onu satma ve iyi bak. Klasikleşecek ve değerlenecek göreceksin.
Hatta videoya bakarsan Klasikleşmiş çoktan.
Ustaaa senin elinde bir canavar var haberin olaaa, sakın elinden çıkartmaaa, ciddiyim.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
yanlıss anlamayınn ama dedemınn en cok ben kullanıyorumm yoldaaa tıkk bılee demedııı ewet abı 16 gırcek motorumm
taşş gibi motorr kısmett olursaa artıkk cbr 125r alacamm
bu motoruu almakk içinn 1.500 ytl verdılerr ama bızz vermedık adamlarr gelıyoo sıfır crıpton r verelım dıyoo biz gıne vermedıkk zaten dedemm saolsunn vermıyoo
daha foto cekecemm ve koyacamm
vallaa abi 90 lık motor suan 90kıloyum arkadasta65 civarında 2 kişi bu motorlaa ibre 85 i gördüüü motor ne titreme varr ne baska bişi varr şaşarıdm kaldımmm
aynen ole gercekden de temiz binmissin
Bizim buralarda da var bu motorlardan.Ve hakikaten çok çok çok... sağlam bir motor.Ölüsü dahi tek marşta çalışır (Abartmıyorum,gerçekten öyle.).
evet makina güzelmiş allah kazadan korusun inşallah istediklerine çabuk kavuşursun.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Cok temiz , iyi bak derim ilerde cok para eder ama kiyip satamazsin , ben bu temizlikte herhangi bir araç görmedim , sanki sıfır gibi .
İyi günler
çok temiz çok güzeliyi bak ona
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Tertemiz maşAllah Allah kaza bela vermeyip gönlüne göre versin.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Allah kaza vermesin..Korusun ,,hayırla ve sıhhatlee,,,can sağlığıyla kullan.........
Klasiklerden biri. Değerini bilmek lazım......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
buna benzer birşeyi taylandta görmüştüm.bence bu temizlikte başka yoktur türkiyede.satmayıp beklemek akıllıca olur.
cahil doluymuş burası bee..
Adı ne bunun?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)