Motosikletin gerçekten güzel ve sağlam...Ancak 16 senede 18736 km sence biraz az değil mi?Ben 1 senede 20.000 km yaptım çin malı scooterla.Siz yol yapmamışsınız neredeyse.Ev-iş arası mı kullanıldı hep?Çünkü yıllık ortalama 1.100 km kullanmışsınız.
Motosikletin gerçekten güzel ve sağlam...Ancak 16 senede 18736 km sence biraz az değil mi?Ben 1 senede 20.000 km yaptım çin malı scooterla.Siz yol yapmamışsınız neredeyse.Ev-iş arası mı kullanıldı hep?Çünkü yıllık ortalama 1.100 km kullanmışsınız.
hee gusel motor falla hayirini gormusun gercekten tabi artik tahmin eidyorum sana yetmiyo umarim fazla surrat yapmassin yenia licagin motorla kaportasi sensin abi motorun dikkat et kendine
imzam yok parmak bassam olurmu
ewet yazlarıı işee kışlarıı okulaa gidiyodumm kaçak olarak ama artıkk yetmıyoo cbr alıcamm motorum temiz olmasıı dedeminn sayesindeee rüzgar sayesındee 90ı gördü motorr rampadaaa olsaaa ibre patlarrr artıkk
NAZAR BONCUGU BİLE takmıştımm motoraa daha yoldaa bırakmadıı veletttt allah nazardann saklasınn
vallaa abi bi görsemm motoraa 2 kişi sığamıyozz yetmiyoooooo motorrr
ya bu çocuğu bir yerden tanıyorum ben ama. aslanım kemal naber? motorunda afilliymiş hani. kazasız belasız iyi sürüşler.
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
teşekkür ederımm iskenderr abicimm nabalım bu canavarla yatıp kalkıyozz :D
bundan s. arabistan da çok var ama senin ki gibi temiz değiller
bence gercek bir motor sevdalisi arkadasimiz motoruna bakmasindan belli helal olsun masallah
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
ah ahh hemdee nasıl sevdalıyımm
HOCAM SAT BANA MOTORU SAT 1,5 SENEDİR PEŞİNDEYİM C 90'LARIN. KAÇ PARAİSTİYORSUN? VALLHİ DELİ OLDUM BİLLAHİ DELİ OLDUM YA YERİMDE DURAMIYORUM. VAR YA Bİ GÜN HUSUSİ KOCAELİDEN KALKICAM MANİSAYA GELİCEM NE KADAR C 90 VARSA HEPSİNİ GÖRÜCEM ARTIK YA BU NE YA NASIL BİRŞEY ÖYLE O YA SAT BANA SAT BANA...
Motorun Kalitesi;HONDA C SERİSİ...
taş gibi maaşallah...
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
klasıklerın yerı ayrı.sevıyorsunkı bakmıssın
tü tü tü maşallah nasıl bakmışsın motora abicim
bendede var aynısı.yalnız suzukı.rengıde askerı yesıl.
bendekı 3 vıtes yarı otamatık.senınkıde oyle sanırım.
motorun kralı budur benzinde yakmaz maşşalah çok güzeL
kazasız belasız kullanmanız dileğimle
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)