@mete_han
Araştırmacı gazetecilik yaptım biraz sitede...
@mete_han
Araştırmacı gazetecilik yaptım biraz sitede...
Cüneyt Eralp
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
@mete_han
Bence senden sevimli bir aile babası fotomontajı olur... Dediğin şahıs hem sana yakışmaz hemde sitede hoş olmaz... Ayrıca bu işlemlemleri İzmir MT den Voyager yapıyor... Ben sadece kopyala yapıştır yaptım...
Cüneyt Eralp
Eyong ile olcan138 in şu meşhur el hareketli fotoğrafı sitede fenomen oldu. üstüne yazı yazmaya n kalmadı. acaba o anda anlatın konu neydi çok merak ettim
==============================
==============================
balondan elcik ısıtma??
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
çok harika olmuş ya ellerinize sağlık
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
iyi araştıramamışsın 007 mesela;
Motoru orta sehpada unutan adamın dramı:
kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/show...&postcount=146
@komtan
Önce Taptı Sonra Kesip Sucuk Yaptı...
Koptum yaa...
Cüneyt Eralp
METEHAN ,
Valla sanki bu tiplemeler için yaratılmışşın. Hiç uğraştırmadan cuk oturdu.
[B]CUMHURİYET'İMİZE SAHİP ÇIKALIM...[/B]
önce tapdı sonra kesip suçuk yapdı süpersiniz ya ellerinize saglık çok güsel olmuş :D
Yaa ben yokken neler olmuş... Elinize sağlık hemen ana sayfaya ekliyim bari... Usame Mete Lisa Mixajı ...
Cüneyt Eralp
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)