işte bu yaa bundan bı tanede ben alıcam
al tabi her eve lazım...........
Satalım sana 1 tane
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gecen gün bende buna benzer bir vaka ile karsılastım 15-19 yaslarında 4 tane kişi motora binmiş ama ben uzaktan gordugumde hayalmi görüyorum dedim motor altlarında kaybolmuşş
ANKARA MT
çok yazık allah ısla etsin gerçektende ölününe yolculuk
[ ELAZIĞ-MT ]
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
konyada bu tip fotoğrafları mobiletle bile görmeniz mümkün
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
hakkaten yorumsuz yaa.
ne desek bos.
allah akil fikir versin.
az sadaka cok belayi def eder. h.s.
mersinliyim ama bir tek iyi haber duyamıyor ya da okuyamıyorum mersin hakkında. ama neyse ki daha da az GELİŞTİRİLMİŞ ülkeler imdadımıza yetişiyor da karizmayı negatiflikten nötr pozisyona getirebiliyoruz. yazık yaaa, vallahi yazık :(
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yazık valla
ecel gelmişse bu cana başağrısı bahane
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bölelerine hıcbırsey demıceksın ne b.. yaparlarsa yapsınlar kazadan sonra görurum ben onları onları adamla kadını yanı cocukların hıcbır sucu yok sadece ve tek kelıme YAZIK cok cahıl halkımız var coooookkk!!!!
denge,birlikte hareket falan hepsi on numara.sirk cambazları bile yapamaz bunları
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
istanbulda bile var bu goruntuler... 3 cocuk binmis hava atıcaz diye garip garip biniyorlar , ehliyet desen yok , kask desen o hiç yok...
Bir de dün gördüm bi adam karısını bindirmiş , adamla kadında zaten kask yok , bir de kadın başörtüsü uçmasın diye başını tutuyor sadece , bi çukura girseler uçacak arkadan parça parça olacak...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
geçen gün gördüm.. bi scooterda 4 tane ilkokul öğrencisi+30 yaşlarındaki kafasız sürücü..
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
abi olsun çocuğuna motor eğitimi veriyor adam
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
ilk değil. son olmayacak. biz 3. dünya ülkesiyiz. bunu kabul edelim. illaki eğitim. şart şart şart...
YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)