Çok iyi
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Biraz hava almak icin alt kata indiğimde makine gözüme fotojenik göründü bir kaç fotoğraf çekip sizlerle paylaşmak istedim. Ofisimin bulunduğu cadde çok kalabalık insan ve araç trafiği hiç durmuyor o sebeple şimdilik bu kadarı ile yetinebiliyorum. (Görmemişin motoru olmuş olmasın hesabı cadde ortasında ayıp..) Kısa süre sonra gezi fotoğraflarımıda paylaşırım.Fotoğraflar Her türlü yorum ve eleştiriye açıktır.
Sagolasın
kazasız belasız kullanman dileğiylee..hayrlı olsun
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
hayırlı olsun!!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
İyi dilekler için Tesekkür ederim
ohh sonunda güzel bir motorun olmuş. Ama binebilecek misin buna sen?
Sen 7beygirden sonrasini idare edemezsin
Ben gelince dolaştırırım seni merak etme.
Kazasız belasız binmek nasip etsin allah.
Çok güzel. Artık 1 yıl bin en azından
DBTYSG
Tarzan (Bakımsız) benim tüm motosikletlerim güzeldi tarzımı bulana dek çok çaba sarfettim sabırla bekledim işte sonunda da oldu 7 beygir ha! O aprilia hala bende satmakta istemiyorum çok kahrımı çekti zavallı ya. Dur bir motosikletlerimin kronolojik sıralamasını yapayim.
2004 MZ 125 SX (İlk Motosikletim)
1998 Suzuki GSXR 600 (2.Motosikletim.Satana kadar ne Dualar Ettik birlikte Murrat!Canım Kardeşim sen olmasan ben ne yapardım.)
2005 Yamaha YBR 125 (3. Motosikletim.Suzuki Takasından Aldım.)
1998 Yamaha YZ400F (4. Motosikletim.Full Special Motocross.Serik Ormanında ve Side Plajında Ekip Biçediğim Arazi Kalmadı )
1998 Yamaha Virago XV 535 (5. Motosikletim.Cruiser hiç tarzım değilmiş anladım! )
1999 Aprilia SR 50 Replica Racing (6. Motosikletim ve en uzun süre bu makineyi kullandım.)
Ben kros sevmem ama bu hakikatten de çok yakışıklı duruyor.
Bu arada ben de olsam aynı sebepten dolayı daha fazla fotoğraf çekemezdim.
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullan.. Bu rengi çok güzel görünüyor.. Önümüzdeki bahara ben de almayı düşünüyorum ama henüz test etme fırsatım olmadı.. Kullanımından da bahseder misin? İki kişi rahat binebiliyor mu? Küçük gibi duruyordu başkalarında gördüklerim..
Ben bu motoru tanıyorum. Çizikten dolayı komple boyanan, kullanıcı hatasından dolayı piston kolu ve piston değiştirilen motor değilmi bu. Demek sen aldın. Hayırlı Olsun.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Motora nazarımız değmesin. Valla bende bi göz var. Bakmam yeterli, durduğu yerde yana düşer motor. Hani nerde benim stickerler. Benim XT de çıktı bakımdan.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
Motosiklet 2 kişi ilede gayet rahat trlogic.Çok düşük devirlerde bile torku çok yeterli.Hatta biraz gaza asılırsanız çift kişi demiyor tek tekere kalkıyor makine.Ben çok memnunum. Motoru yakından görmen gerek. Bırak küçük durmayı 2 metre boyundaki 120 kiloluk bir arkadaşın altında bile kelebek gibi durmuyor.XT125 ile karıştırma. Alakaları yok cünkü.Akrapovicle desteklediğinde asfaltta bu makinenin tadına doyum yok. Yakın bir arkadaşımda akrapovic destekli bir 660 var. Anahtarı verdiği halde üzerine binip hala 1 tur atmış değilim. Kendi motosikletimden sogumaktan korkuyorum
Ha bu arada motoboy'un motosiklette akrapovicli. İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:
iyi günlerde kullan arkadaşım tekerin düz bassın hep yere
valla çok güzel duruyor motor. arkadanda racing gibi duruyor.
Nazar boncuğu takta nazarımız değmesin.
Allah kaza bela vermesin... hayırlı olsun
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
çok güzel bi motormuş hayırlı olsun Allah kazasız belasız günlerde sürmeni nasip etsin
acaba kaç para bu motor?????????
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
Aman abi agzını ayrı aç nazar filan deme bana Stickerların hazır bi ara görüselim taktim ederim.Motoboy'a su an görev verdim maslakta tanıdıkları varmış sticker piyasasını araştıracak Bu motosikletlere stickersız binilmiyor yav. Hallederiz.
Beldeyama'nın sitede 15.250 yazıyor trinacria. Fakat ben cok daha uygun bir fiyata aldım. (Şşştt aramızda..)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)