güsel motor
güsel motor
[B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:
Hayırlı, kazasız, belasız ve nazarsız sürmek nasip olsun.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Aha bizim ataş insan içine çıktı yine ...vatana millete ve siteye inşallah hayırlı olur...Tam yatıyordum birde ne göreyim XT 660...güzel motor...hayrını gör ne diyelim....Ama kapıcılarla XT 660 muhabbeti yapmanı çok garipsedim...Arkadaşın en fazla gördüğü hacimli motor 250 cc...Oda ıkınarak kredi borç ev araba satarak aldığı Hyo...
A harfi nerede bu arada...Onuda merak ettim...İnsan bi o haldeyken çeker dimi...
esasında bu mesajı yazma nedenim bu fotolardı...Motoboycuğum fotoları ellerdemi görecektim dostum...Harbiden dumur oldum yani...Tamam ..."işte eyle.." diyosun yani...
Neyse seninkide hayırlı olsun hadi bakalım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metehan abi sen hala yatmadınmı ya bide yorum yapıyorsun aaa
Bende diyorum bu Kapıcılar Kralını niye seviyorum...Meğer kuryelik varmış sende...Ben kuryeleri çok severim kanka...Nedendir bilinmez emekle alakalı olsa gerek...Yaz kış motor üzerinde her babayiğidin harcı değil...
Bende münasip güneş görmeyen yerlerinden öperim hayatım...Demek sen bu nedenle zayıf bir adamsın...Kuryelere genelde hep böyle olur...iştahsızlık ve düzensiz beslenme nedeniyle...E yengede bakmıyor tabi sana...kuru bişeydin bildim bileli...150.000 km az değil...Ama merak ettiğim bişey var kanka...Neden hep İtalyan mafyavari Kıro takım elbisesinden giyiyorsun...Polat Alemdar ambiansı olsun diyemi...Ama inan yakışmıyor sana...Daha rahat bişeyler giy...kasılma...Ben seni hep o çizgili takımla gördüğümden sanki 24 saat öyle geziyorsun sanıyorum...
Antalya'ya ve İstanbul Keresteciler sitesindeki tüm dostlara selamlar...
tam yatıyodum ve bu talihsiz fotolarla karşılaştım...Hani bana nazlandığın fotolar...İki foto istedik 5.000 dereden su getirdin...Yarın akşam görüşeceğiz senle pis dragcı seni...
Ne zaman kanka oldun lan Ateş abinle...hemen foto yolladın...yalanmış sanalmış herşey...hançerledin beni...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Pazar günü abimlerle(boy) gittiğimiz körfez yarışlarından sonra kesinlikle tarzımı yansıtan olayı yakaladığımı düşünüyorum...Hiç Racing üstünde kasılıp gidemem valla...Supermoto kadar kullanımı zevkli ve bir o kadar da her yönden işlevsel bir alet olamayacağını düşünüyorum...
Hayırlı olsun XT/X in ...İyi günlerde yatırıp driftle
Şekil 1a daki gibi
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
Çok şık motor arkadaşım güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Kısa zamanda çok motor değiştirmişsin ve hepsi de birbirinden farklı. Bence kullandığın motorlar hakkında daha detaylı bilgi verirsen bir çok kişiyi bilgilendirmiş olursun. Mesela ben neden suzuki GSXR'ı satana kadar akla karayı seçtin neden en uzun süre aprillia yı kullandın, neden viragoyu sevmedin? Bunları gerçekten merak ettim.
Lan mete, yılda ya birkez giyerim takım elbise yada iki kez. O da sana denk geldi demekki giymem normalde, yaz kış motora biniyorum olm nasıl giyim
Kuryelik maceram yaş 17-18 lere dayanır, ama benim ki emek ekmek filan değil. Nasıl daha çok motorla gezerim muhabbetidir Gönül işidir, tecrübe yapmak yol yapmak için yaptığım bir işdir.
Bu arada bu sabah 3. vites 120 4. vites 150 yaptım 5 de bişiler yapmaya rüzgar izin vermedi. Lan baya baya beni yalancılıkla suçluyosunuz be, en kısa zamanda ve kuru havada video çekip tokat gibi patlatıyorum olm yüzünüze
Baba bak çek videonu özel topik açıcam anırma topiği...diyeceğim ki ki ben koca bir eşşeğim diye...Ama 165 görcen taammı...ve düz yolda...rampa aşağı olmayacak...Ben diyorum ki senin cometin rüzgar yer...gtr 250 r zaten eralpte gördük...ama comet rüzgarın babasını yer ve 150 de tıklar...
Kanka sana yasaklıyorum mafya takım elbiselerini...
Yada gomtan abime sor comet kaç yapar diye...O bilir...Sen alalı kaç ay oldu şunun şurasında...
Çok güzel motor. Hayırlı olsun !
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Teşekkürler Herkese Mehmet - Olcay - Metehan antalyaya gelirseniz motosiklet emrinizde biraderlerim yalnız yanınızda tırt motorcu murratı getirmeyi unutmayın :D
Ehehe sagolasın 2. eline cok para isterler yav. 3-5 daha fazla veririr sıfır alır takarım icime siner. Ben cok titizimdir. Egzosta cizik leke meke varsa kafayı yerim
ateş kardeşim merhaba.bu xt lerin hastasıyım bende. inanmazsın bu gece rüyamda bi tane 660 almışım kamyonetle getirdim eve.rüyada olsa çok hoş bişiydi.uyandım ama uyanmaz olaydım.bi kere bile binmek nasip olmadı. neyse adresini verirsen sana uğrarım. bi hayırlı olsun derim. ben burdurdayım. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
[QUOTE=Ates;457122]Motosiklet 2 kişi ilede gayet rahat trlogic.Çok düşük devirlerde bile torku çok yeterli.Hatta biraz gaza asılırsanız çift kişi demiyor tek tekere kalkıyor makine.Ben çok memnunum. Motoru yakından görmen gerek. Bırak küçük durmayı 2 metre boyundaki 120 kiloluk bir arkadaşın altında bile kelebek gibi durmuyor.XT125 ile karıştırma. Alakaları yok cünkü.Akrapovicle desteklediğinde asfaltta bu makinenin tadına doyum yok. Yakın bir arkadaşımda akrapovic destekli bir 660 var. Anahtarı verdiği halde üzerine binip hala 1 tur atmış değilim. Kendi motosikletimden sogumaktan korkuyorum
Ha bu arada motoboy'un motosiklette akrapovicli. İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:
akrapovic nedir?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
egsoz markası
Motoboy bak ne buldum:
Ayak acıkken hareket etmeni engelleyen / motoru kapatan müşür koruması. motor yere düştüğünde ilk asfalta temas eden yerlerden birisi.
buda hidrolik kutusu koruması.
Bunların birebir aynısını sanayide lazerle kesen tanıdıgım bir arkadaş var ugrayıp fiyat alacagım bu hafta içinde. uygun bir fiyata yaparsa (ki yapacagına eminim) 2 cift yaptırırız ne diyorsun? Adam antalyada cok ünlü resmen istege uygun aksesuar yapıyor. Sen sadece aklındakini anlatıyorsun. Suzuki Volusiası olan bi arkadasım gİdonuna sony mp3 playeri icin baglantı aparatı bile yaptırmıştı düsün artık. (Cigulide Karter koruma kestirdi fotosunu ceker koyarım bi ara.)
Gerçekten cok güsel ve seri bir motor.Sagolsun aldıgı saat verdi test ettim Tekrar hayırlı ugurlu olsun;kazasız,belasız ve çevirmesiz binersin inşallah
Born To Be wild,Live to Ride...
Nasıl tel açtım hemen kuzi ama.
A- Alo birkan Evden cıkma geliyorum
B- ne oldu lan hayırdır?
A- kafayı taktım gidip XT660X i aldım olm
B- Oha tamam gel hadi
10 dk sonra evdeyim.
A- Giy ceketi kaskı gidiyoruz
B- Tamam.
Uygun bir yerde durulur.Kontak kapatılır.
A- Al Len Sür Test Et motoru nasılmış alet.
B- Walla mı? Oluur (Gülümseyen şaşkın bir ifade)
Birkanın Motora bir kaç saniyelik alışma süreci 1-2 stop etme vakası sonra gülümseyen yüzler. SON
Ulan heyecandan kaskı yere düşürmüştük Allahtan sert düşmedi vizör cizildi sadece Kask 1.5 senedir benden daha ilk kez yere düşüp ciziliyor
Ben o yaptırma işlerine girmem abi.Yamahanın kendi ürettiği aksesuar lar bana yeterli
Sen biling
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)