Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

XT660'ın ilk Fotoğrafları

REKLAM ALANI
    on7_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    güsel motor
    [B][U]motosiklet.net@hotmail.com[/U] [/B] (İsteyenler Ekleyebilir) :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı, kazasız, belasız ve nazarsız sürmek nasip olsun.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Ates adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Aha bizim ataş insan içine çıktı yine ...vatana millete ve siteye inşallah hayırlı olur...Tam yatıyordum birde ne göreyim XT 660...güzel motor...hayrını gör ne diyelim....Ama kapıcılarla XT 660 muhabbeti yapmanı çok garipsedim...Arkadaşın en fazla gördüğü hacimli motor 250 cc...Oda ıkınarak kredi borç ev araba satarak aldığı Hyo...

A harfi nerede bu arada...Onuda merak ettim...İnsan bi o haldeyken çeker dimi...

Alıntı Ates adlı üyeden alıntı Mesajı göster

İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:

esasında bu mesajı yazma nedenim bu fotolardı...Motoboycuğum fotoları ellerdemi görecektim dostum...Harbiden dumur oldum yani...Tamam ..."işte eyle.." diyosun yani...

Neyse seninkide hayırlı olsun hadi bakalım...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    metehan abi sen hala yatmadınmı ya bide yorum yapıyorsun aaa

Motosikleti
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende gözlerinden öperim canım kardeşim

Ha bu arada eski bir kurye olduğumu ve yaklaşık 150.000 km den fazla tecrübem olduğunuda unutma, hemde kayıtlı bunlar kuryelik yaptığım tarihler km ler bellidir üç aşşağı beş yukar

Bende diyorum bu Kapıcılar Kralını niye seviyorum...Meğer kuryelik varmış sende...Ben kuryeleri çok severim kanka...Nedendir bilinmez emekle alakalı olsa gerek...Yaz kış motor üzerinde her babayiğidin harcı değil...

Bende münasip güneş görmeyen yerlerinden öperim hayatım...Demek sen bu nedenle zayıf bir adamsın...Kuryelere genelde hep böyle olur...iştahsızlık ve düzensiz beslenme nedeniyle...E yengede bakmıyor tabi sana...kuru bişeydin bildim bileli...150.000 km az değil...Ama merak ettiğim bişey var kanka...Neden hep İtalyan mafyavari Kıro takım elbisesinden giyiyorsun...Polat Alemdar ambiansı olsun diyemi...Ama inan yakışmıyor sana...Daha rahat bişeyler giy...kasılma...Ben seni hep o çizgili takımla gördüğümden sanki 24 saat öyle geziyorsun sanıyorum...

Antalya'ya ve İstanbul Keresteciler sitesindeki tüm dostlara selamlar...

Alıntı motoboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan abi sen hala yatmadınmı ya bide yorum yapıyorsun aaa

tam yatıyodum ve bu talihsiz fotolarla karşılaştım...Hani bana nazlandığın fotolar...İki foto istedik 5.000 dereden su getirdin...Yarın akşam görüşeceğiz senle pis dragcı seni...

Ne zaman kanka oldun lan Ateş abinle...hemen foto yolladın...yalanmış sanalmış herşey...hançerledin beni...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Pazar günü abimlerle(boy) gittiğimiz körfez yarışlarından sonra kesinlikle tarzımı yansıtan olayı yakaladığımı düşünüyorum...Hiç Racing üstünde kasılıp gidemem valla...Supermoto kadar kullanımı zevkli ve bir o kadar da her yönden işlevsel bir alet olamayacağını düşünüyorum...

Hayırlı olsun XT/X in ...İyi günlerde yatırıp driftle
    Şekil 1a daki gibi
    [CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]

mavimerdiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF BANDİT 1200 S
    Çok şık motor arkadaşım güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. Kısa zamanda çok motor değiştirmişsin ve hepsi de birbirinden farklı. Bence kullandığın motorlar hakkında daha detaylı bilgi verirsen bir çok kişiyi bilgilendirmiş olursun. Mesela ben neden suzuki GSXR'ı satana kadar akla karayı seçtin neden en uzun süre aprillia yı kullandın, neden viragoyu sevmedin? Bunları gerçekten merak ettim.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    Lan mete, yılda ya birkez giyerim takım elbise yada iki kez. O da sana denk geldi demekki giymem normalde, yaz kış motora biniyorum olm nasıl giyim

Kuryelik maceram yaş 17-18 lere dayanır, ama benim ki emek ekmek filan değil. Nasıl daha çok motorla gezerim muhabbetidir Gönül işidir, tecrübe yapmak yol yapmak için yaptığım bir işdir.

Bu arada bu sabah 3. vites 120 4. vites 150 yaptım 5 de bişiler yapmaya rüzgar izin vermedi. Lan baya baya beni yalancılıkla suçluyosunuz be, en kısa zamanda ve kuru havada video çekip tokat gibi patlatıyorum olm yüzünüze

Motosikleti
    Alıntı Eyong adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada bu sabah 3. vites 120 4. vites 150 yaptım 5 de bişiler yapmaya rüzgar izin vermedi. Lan baya baya beni yalancılıkla suçluyosunuz be, en kısa zamanda ve kuru havada video çekip tokat gibi patlatıyorum olm yüzünüze
    Baba bak çek videonu özel topik açıcam anırma topiği...diyeceğim ki ki ben koca bir eşşeğim diye...Ama 165 görcen taammı...ve düz yolda...rampa aşağı olmayacak...Ben diyorum ki senin cometin rüzgar yer...gtr 250 r zaten eralpte gördük...ama comet rüzgarın babasını yer ve 150 de tıklar...

Kanka sana yasaklıyorum mafya takım elbiselerini...

Yada gomtan abime sor comet kaç yapar diye...O bilir...Sen alalı kaç ay oldu şunun şurasında...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Çok güzel motor. Hayırlı olsun !
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

Teşekkürler Herkese Mehmet - Olcay - Metehan antalyaya gelirseniz motosiklet emrinizde biraderlerim yalnız yanınızda tırt motorcu murratı getirmeyi unutmayın :D

Alıntı motoboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    supermoto modelı arkadaşım cadde için o yüzdn racing lastikleri var
    Ates istiyosan ssana çıkma acrapovic bulmaya çalısıyım
    Ehehe sagolasın 2. eline cok para isterler yav. 3-5 daha fazla veririr sıfır alır takarım icime siner. Ben cok titizimdir. Egzosta cizik leke meke varsa kafayı yerim

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    ateş kardeşim merhaba.bu xt lerin hastasıyım bende. inanmazsın bu gece rüyamda bi tane 660 almışım kamyonetle getirdim eve.rüyada olsa çok hoş bişiydi.uyandım ama uyanmaz olaydım.bi kere bile binmek nasip olmadı. neyse adresini verirsen sana uğrarım. bi hayırlı olsun derim. ben burdurdayım. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...

Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ateş kardeşim merhaba.bu xt lerin hastasıyım bende. inanmazsın bu gece rüyamda bi tane 660 almışım kamyonetle getirdim eve.rüyada olsa çok hoş bişiydi.uyandım ama uyanmaz olaydım.bi kere bile binmek nasip olmadı. neyse adresini verirsen sana uğrarım. bi hayırlı olsun derim. ben burdurdayım. kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
    İnsallah rüyaların gercege dönüsür dostum.Dogru formülü zaten biliyorsun.Tutku + Sabır * Çok Çalışma ++ Dua Adresi PM'den az sonra yollarim dostum. İyi dilekler icin tesekkür ederim.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    [QUOTE=Ates;457122]Motosiklet 2 kişi ilede gayet rahat trlogic.Çok düşük devirlerde bile torku çok yeterli.Hatta biraz gaza asılırsanız çift kişi demiyor tek tekere kalkıyor makine.Ben çok memnunum. Motoru yakından görmen gerek. Bırak küçük durmayı 2 metre boyundaki 120 kiloluk bir arkadaşın altında bile kelebek gibi durmuyor.XT125 ile karıştırma. Alakaları yok cünkü.Akrapovicle desteklediğinde asfaltta bu makinenin tadına doyum yok. Yakın bir arkadaşımda akrapovic destekli bir 660 var. Anahtarı verdiği halde üzerine binip hala 1 tur atmış değilim. Kendi motosikletimden sogumaktan korkuyorum

Ha bu arada motoboy'un motosiklette akrapovicli. İstersen izlenimleri motoboydan alabilirsin onun makine bu:

akrapovic nedir?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı
    egsoz markası

Motoboy bak ne buldum:

Ayak acıkken hareket etmeni engelleyen / motoru kapatan müşür koruması. motor yere düştüğünde ilk asfalta temas eden yerlerden birisi.

buda hidrolik kutusu koruması.

Bunların birebir aynısını sanayide lazerle kesen tanıdıgım bir arkadaş var ugrayıp fiyat alacagım bu hafta içinde. uygun bir fiyata yaparsa (ki yapacagına eminim) 2 cift yaptırırız ne diyorsun? Adam antalyada cok ünlü resmen istege uygun aksesuar yapıyor. Sen sadece aklındakini anlatıyorsun. Suzuki Volusiası olan bi arkadasım gİdonuna sony mp3 playeri icin baglantı aparatı bile yaptırmıştı düsün artık. (Cigulide Karter koruma kestirdi fotosunu ceker koyarım bi ara.)

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Gerçekten cok güsel ve seri bir motor.Sagolsun aldıgı saat verdi test ettim Tekrar hayırlı ugurlu olsun;kazasız,belasız ve çevirmesiz binersin inşallah
    Born To Be wild,Live to Ride...

Alıntı JaNTi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gerçekten cok güsel ve seri bir motor.Sagolsun aldıgı saat verdi test ettim Tekrar hayırlı ugurlu olsun;kazasız,belasız ve çevirmesiz binersin inşallah
    Nasıl tel açtım hemen kuzi ama.

A- Alo birkan Evden cıkma geliyorum
    B- ne oldu lan hayırdır?
    A- kafayı taktım gidip XT660X i aldım olm
    B- Oha tamam gel hadi

10 dk sonra evdeyim.

A- Giy ceketi kaskı gidiyoruz
    B- Tamam.

Uygun bir yerde durulur.Kontak kapatılır.

A- Al Len Sür Test Et motoru nasılmış alet.
    B- Walla mı? Oluur (Gülümseyen şaşkın bir ifade)

Birkanın Motora bir kaç saniyelik alışma süreci 1-2 stop etme vakası sonra gülümseyen yüzler. SON

Ulan heyecandan kaskı yere düşürmüştük Allahtan sert düşmedi vizör cizildi sadece Kask 1.5 senedir benden daha ilk kez yere düşüp ciziliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ben o yaptırma işlerine girmem abi.Yamahanın kendi ürettiği aksesuar lar bana yeterli

Sen biling

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler