güzel motor. dün gezerken görmüştüm seni. motorun her açıdan görüntüsü güzel. Allah kaza bela vermesin
güzel motor. dün gezerken görmüştüm seni. motorun her açıdan görüntüsü güzel. Allah kaza bela vermesin
SİYAH İNCİ -- Honda Shadow 750 cc
bu dünya kimseye kalmaz hırsı bırak yaşamaya bak
Tesekkür ederim Dönence ;) Nerede gördün? Tünek Tepe? Kemer yolu? Görüselim dostum bir gün sohbet edelim.
tebrik ederim arkadaşım şahane resimler ve seçim. Benim kırmızı renk hastalığımdan dolayı sanırım r yerine x alacağım. Çünkü r modelinin kırmızı renginin olmadığını öğrenmemle beraber çöküntü başladı. Kırmızı x alıp bir çift r modele uygun lastik alacağım sanırım. Değişme konusunda da kendim yapabilirmiyim bilmiyorum?
Her neyse çok tebrik eder kazasız kullanmanı dilerim.
Hayırlı uğurlu olsun ates; Allah kaza bela vermesin.
Yalnız ben şu akrapoviç olayını anlayamadım, biraz daha açabilir misin nedir ne değildir?
Nazar değdircen motoruna be ateşş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aman ha. Apriliayıda aldığım hafta bayagı kalabalık bir grupla geziye gitmiştik. Dönüşte herkes ayrıldıktan hemen sonra ya yorgunluktan ya dikkatsizlikten ya gaza gelmekten yada kısmet diyelim 80 km hızla falez otelin önünde bi araça yandan çarpıp üstünden uçmuştum Allah Korusun. Allah Nazardan Saklasın. Dua okuyup üfleyin huleyn
Ben bu motoru biliyorum ön tekeri hiç yere değmeden gidiyor sokakta
Hayırlı olsun ates güzel kullanımlar.
Motorize07.com Antalya Team
Demek 2 yıllık motorcusun Ates kardeşim, b,rde bana dersin 2 günlük tecrübenle diye2004 MZ 125 SX (İlk Motosikletim)
Şaka bi yana MSN dende çok kritiğini yaptık, motor gerçekten çok güzel ve kaliteli. Allahkazadan beladan korusun.
///////////////////
He ateşciğim bu arada benim A2 ehliyetim 1997 model, ehliiyetsiz kullandığım yılları saymıyorum bile
Sagol Kaancım
Eyongcum Krocum Mobilette Davidson ve MeZuki süreçlerinden bahseden mi oldu güzel kardeşim? Ha A2 olayına gelince bak o konuda kutlarım hatta alnından bile öperim Bende halen yok.. Bazı konularda çok sorumsuzum bea! Aralıkta giriyorum ama sınava. Bismilallah!
Ayrıca ehliyeti aldığın gün / su andaki tarih motosiklet tecrübenle pek orantılı değil be abim. Benim bu 7. motosikletim.(Ömrüm yeterse daha çoook seneler motosiklete bineceğim) 3 yılda yaptığım km senin ve bir kaç kişinin 7-8 yılına bedel Benim motosiklet üzerinde geçirmediğim 1 gün bile yok Yaz kış demeden Her gün 12 km işe gidiş 12 km eve dönüş, gece seyahetlerini / gezmelerini hiç saymıyorum. Her tarz ve farklı sınıftaki motosikleti sürüp tarzımıda belirlemek için harcadığım eforu / zamanı hiç söylemeyeceğim . (Ulan ne yazsam boş aslında madem bu kadar iyi motosiklet sürücüsüsün nerede olmmmmm A2! Kızıyorum kendime be! ) Yanacıklarından öpüyorum Eyongum.
Bende gözlerinden öperim canım kardeşimYanacıklarından öpüyorum Eyongum.
Ha bu arada eski bir kurye olduğumu ve yaklaşık 150.000 km den fazla tecrübem olduğunuda unutma, hemde kayıtlı bunlar kuryelik yaptığım tarihler km ler bellidir üç aşşağı beş yukar
kuryemi? uvvvvv ben bunu bilmiyordum. Hemde istanbulda. Saygılar usta.
Olm Ates motorun çok güzel lan
Akropoviç siz olmaz ama...
canavara bak bee şahane gözüküyor kazasız belasız ...hayırlı olsun
Ride your way
Akrapovic Alcem. (Ama önce Ehliyet.Benim arkadaşı yunuslar gördüğü yerde kedi fare gibi kovalıyor ama ehliyet + çeket + kask olunca birşey yapmıyor polis abiler. Onlarca motorcu sonuçta. Günde nereden baksan 300 km yapıyorlardır. ) 840 Euro be olm! Cepteki tüm parayı motora gömdük Olcay. Kredi kartları - ev kirası - elektrik - su - adsl - yakıt - yiyecek bunlardan hiç bahsetmiyorum. Açım olm aç! Ayranı yok içmeye 660 la gider ...çmaya misali hemde
Bu arada bu cift akrapovic egzost öyle bir gaz üflüyor ki arkasına (dik ya XT660'ın egzostlar) gözün yuvasından cıkar namuzsuzum Tokat yemiş gibi oluyorsun hahaha bizzat yaşamışlığım var.
yav arkideş bu makinelere hastayım yavv.Bişe soracam ilk resimdeki xt660 ın tekerlekleri hic arazi tekerine benzemiyor
supermoto modelı arkadaşım cadde için o yüzdn racing lastikleri var
Ates istiyosan ssana çıkma acrapovic bulmaya çalısıyım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)