BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
sagol shamyl resimi baska yerden yuklemem gerektigi aklima gelmemisti..
Güzel olmuş eline sağlık...Ancak yanlış anlamanı istemem ama bence daha kaliteli kasklarla çalışırsan emeğin daha da yerini bulmuş olur.Bunu deneme amacıyla yapmış da olabilirsin bilmiyorum tabi,ilk olduğu için belki o kaskı kullanmışsındır bilmiyorum ama benim düşüncem eğer öyle değilse o yönde
yeteneğin kuşkusuz çok güzel.ama keşke bu kadar çirkin bişey çizmeseydin
şöle kuşlar, deniz,bulutlar ve güneş daha sevimli kılardı o kaskı ...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
ilkdefa çalışıyorsan güzel sayılır.. ellerine saÄŸlık. üstüne vernik çektinmi? fırın varmı? bunlar yoksa iÅŸin zor dostum.ama ÅŸuna inanıyorum bunu çizen birisi daha mükemmelini çizer.. hadi göster enerjini.... saygılar
mersinli kardeÅŸim selamlar
arkadaslar walla kus bortu bocek cizmek tarzim degil zaten sewmedigim seyi cizmemde ama kask konusunda kesinlikle haklisiniz simdi daha iyi bir kaskta calisma yapacagim bu ise yeni atildim zaten sirada bekleyen motor gowdeleri we araba kaputlari bile war
safi yetenek kardesım elıne koluna saglık ılerle bu ıslerde..bu ısı hakkıyla yapan usta sayısı az ulkede..bıseylerle kanıtlayaılırsen ısım yaparsın paraya para demesın aır brush dersın artık :D hadı kal saglıcakla
ellerine sağlık çok güzel olmuş. en kısa zamanda yeni çalışmalarını bekliyoruz.
güzellik göreceli bi kavram kişiye göre değişir
bence oldukça güzel ama daha kaliteli kasklarda çalışman konusuna bende katılıorum
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
tabi arkadaslar haklisiniz kask cok kalitesiz ayrica gelmek isteyen buyursun gelsin
arkadaşım sen en iyisi hangi boya ve fırça kullandığını söyle belki bizdede birazcık yetenek vardır
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
airbrush makinasi kullaniyorum ben amator degilim boya olarakta akrilik boya.bu ilk isim ama simdiden soyleyeyim herseyi cizerim
ellerine sağlık çok güzel olmus...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
Arkadaşım çalışmana ve emeğine saygı duymak lazım.. Lakin şablon kullanarak gölgelendirmeler hiç olmamış.vernik olayıda pek oturmamış görünüyor .. ama yindede çabanı takdir etmek lazım.. kullandığın Aİrbrush fırçanda kaliteli olmalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)