selam.
hosgeldin aramiza kask gercekten cok sahane .
bu kadar korumayla yola cikmak gercekten cok zor insanin alismasi lazim.
ben hala botlarima alisamadim.
peki hangi motor kullaniyorsun.
selam.
hosgeldin aramiza kask gercekten cok sahane .
bu kadar korumayla yola cikmak gercekten cok zor insanin alismasi lazim.
ben hala botlarima alisamadim.
peki hangi motor kullaniyorsun.
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"]:) [/FONT][/COLOR] [email]mikailoguzhan@msn.com[/email] (dileyen ekleye bilir)
Ya sizi her bu sekilde resimlerde gorsem icimden dua ediyorum insallah kaza bela yapmaz diye.
Allah gostermesin en ufak kazada zaten büyük bir hasar olusturur sizde.
Neden adam gibi korumalarla binmek sorunlulugu olan bir motora bu sekilde don atlet biniyorsunuz anlamıs degilim ?
Hadi kendinizi dusunmuyorsunuz ya cevrenizdeki sizi sevenleri ?
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Çok uzun yola çıkmadıktan sonra bu kadar çokkorumayı giyip çıkarmak yorar beni.
BİBER MUHAKKAK YAKAR, "YA GİRERKEN YA ÇIKARKEN"... By NaZmİ
okey dostum ama a2 nirde motor nirde derim sana nirde nirde nirde nirdeeeeeee
A2 ehliyetimi 1 sene once oldim su anda tek eksigim motor kaldi onuda cbr125 veya gt250 arasinda gidip geliyorum
dudulala arkadasim bence her zaman tam kruma olmaliyiz tabiki benide yorar bukadar koruma ama nezaman nerde ne olcagi hic belli olmaz
alp_tunay arkadasim
kaskla mont pahali ama zevkime , guvenligine ve sekline bakarak uzun arastirmalar sonucunda bunlari aldim merak etme motor parasini bi kenera koyduk su an amerikda oldugumdan alamadim motor trye gelince ilk isim motor almak olacak
iyiymiş baba ybr bi bende ybr mi satıp alsam mıki acaba kafa kafa ya tutuyo korumalrlada popcorna bineriz
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
kesinlikle GT250R tavsiye ederim kask gerçekten süper bndede gt250r var bnde senin gibi önce korumalıklarımı almış o arada da ehliyetime kavuşmuştum sonrada gt250r ı aldım zaten mantıklı olanıda budur öle motoru alıyım kaskı 1 hafta sonra alırım dersen kelle koltukta gezersin böyle bilinçli kullanıcı her motorun üstüne diorum başka bişi demiorum ayrıca korumaları amerikadan getirttin mi ebay le felan; yoksa kendin veya biri vasıtasıyla mı aldın...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
beyfa kardesim ins ilerde senin benden ii kiyafetlerin olur yeterki sen iste
trasher arkadasim
suan hala amerikadayim urunlerin hepsini amerikadan bizzat kendim marketten aldim 1 2 haftaya kadar trye donecem
Kardeşim harika krumalıklar ve aksesuarlar aramıza hoşgeldin ve motorunu en kısa zamanda alıp güle güle kullanman dileğiyle...
Arkadaşım aramıza
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
Kan grubu listesine yazılmak için
Ehliyetle ilgili her türlü soru için
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi süpersin , sen şimdi bu donanıma chopper de alamazsın :D
off bu donanıma cbr 125 =) ... cbr 125i tavsiye ederim , 250 gt hic kullanmadım bilmiyorm ama başlangıç motoru cbr 125 harika. Eer gt250ü araştırıp beenirsen o da bayaa kalıplı bir motorsiklet , ama servis , garanti nasıl hiç bir fikrim yok.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Motor almadan bu kadar donanım pek mantıklı değil...
Tabi 1000 ik makina almayacaksan...
abi arşivde bu var ne yapalım...Bişey diyimmi bende bıktım yav...
"Hey sen...Harleyi olan...ellerini görebileceğim şekilde kaldır...Kasabanın şerifine karşı gelmek neymiş gününü görüceksin..."
Bu son repliğin konuyla veya senle ilgisi yok ama içimden bu geldi ne alakaysa şimdi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tesekkurler arkadaslar
gorken arkadasim benimde aklimda cbr125 var ama gt250yide arastiracam aklima yatarsa ondan alirim
hayırlı olsun kardeş kazasız belasız sürüşlerin olsun tabi motorunu aldıktan sonra.....başlangıç için tavsiyem hyosung gt250
gt250 r al abi.kıyafetler konusunda en iyisini yapmışın bravo çok bilinçlisin.ama o kıyafetle altında cbr125 komik durur.ayrca yavaş motor.alıyorsun gt250r biniyorsun.
Ho :RED
H1 :KABUL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)