mt sticker logosu Senator'e yakışmış mı?Bakın bakalım...
Reklamlar
-
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Reklamlar
-
çok güzel ya valla karizma yapmış senatör.
-
-
biraz küçük olmuş çıkartma,bence daha bi büyüğü gidermiş senin motora
-
one ya hocam bu"insan yiyecek bunları insan biraz küçük yapın"cem yılmazın sahnesini anımsadım birden abi bide sen bursada nerde oturuyosun fatihsultanmehmet bulvarının orda deniz aprtmanın orasımı avatardaki
[B][I]hiçbirimiz bu hayattan sağ kurtulamayacağız ki..:mrgreen:[/I][/B](FaRuK)
-
güzele ne yakışmaz
:cat: [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]34 GS 7131[/COLOR][/FONT]
-
sticker normalde o kadar büyük değil değilmi?
-
abartı büyük olmuş.. daha ufağı iyi giderdi
...........KARAALİ.........كاراالط
-
BeYfa adlı üyeden alıntı
one ya hocam bu"insan yiyecek bunları insan biraz küçük yapın"cem yılmazın sahnesini anımsadım birden
abi bide sen bursada nerde oturuyosun fatihsultanmehmet bulvarının orda deniz aprtmanın orasımı avatardaki
Evet kardeş adres ta kendisi.Ben Barbaros cd. üzerinde oturuyorum 2 yıldız st.
Resmi Uludağ çelik kapı nın önünde çektim.
DUYGUSAL adlı üyeden alıntı
sticker normalde o kadar büyük değil değilmi?
Yok abla değil.Ben istedim site moderatorlerinden ama göndermediler.Bende onun üzerine çıktısını aldım.naylomla kapladım ve o şekilde yapıştırdım.
muratd adlı üyeden alıntı
biraz küçük olmuş çıkartma,bence daha bi büyüğü gidermiş senin motora
mondialcii adlı üyeden alıntı
Süpeeerrrr...
Teşekkürler Keşanlı kardeşim.Bu arada Keşan'dan kız alacağız yakında kısmetse haberin olsun.Enişte oluyorum ona göre
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
-
-
ozkansava adlı üyeden alıntı
Evet kardeş adres ta kendisi.Ben Barbaros cd. üzerinde oturuyorum 2 yıldız st.
Resmi Uludağ çelik kapı nın önünde çektim.:
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yani şimdi ben senin avatrdan ve fotorafdan adresnimi çıkardım hala kendime inanamıyorum peki orda şafak akbayı tanıyomusun recep akbay taşındılar ordan ama yanda dunlop bayiliği var hatta tam karşıda metro durağı
-
yakışmışmı ne demek sanki onun için yapılmış
-
yakısmıs güzel olmus begendim
-
bu arada hocam bişey daha ekliyim sticker ı az biraz sola kaydır
-
Önden bakınca bu motor daha bi pahalı gibi görünüyor.Stickerde iyi durmuş üzerinde.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
BeYfa adlı üyeden alıntı
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nasıl yani şimdi ben senin avatrdan ve fotorafdan adresnimi çıkardım
hala kendime inanamıyorum peki orda şafak akbayı tanıyomusun recep akbay taşındılar ordan ama yanda dunlop bayiliği var hatta tam karşıda metro durağı
Biliyorum ama kendilerini şahsen tanımıyorum.
-
güzel olmuş motosikletede baya yakışmış herkese iyi haftalar
-
Çok güzel olmuş bende çok peşine düştüm sticker'in ama bitürlü temin edemedim.Kendi imkanlarımla yaptırmayı düşündüm ama doğu memleketinde olduğum için imkanlarım kısıtlı.Elimde birkaçtane olsaydı çok iyi olacaktı kendi memleketimde sitenin reklamını yapmış olurdum hemde karizma olur hesabı yani.
A ROSE İS FOR A DAY BUT MY. LOVE TO YOU İS FOREVER!
-
Hakan02 adlı üyeden alıntı
Çok güzel olmuş bende çok peşine düştüm sticker'in ama bitürlü temin edemedim.Kendi imkanlarımla yaptırmayı düşündüm ama doğu memleketinde olduğum için imkanlarım kısıtlı.Elimde birkaçtane olsaydı çok iyi olacaktı kendi memleketimde sitenin reklamını yapmış olurdum hemde karizma olur hesabı yani.
Ben istedim site moderatorlerinden ama göndermediler.Bende onun üzerine çıktısını aldım.naylomla kapladım ve o şekilde yapıştırdım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler