BBRR
Dövmeci olduğundan..
böyle boya yapmayı biliyor... isteyenler irtibata geçsinler... bir hussara boya yaptığı link vardı ama ismini hatırlayamadım topicin...
BBRR
Dövmeci olduğundan..
böyle boya yapmayı biliyor... isteyenler irtibata geçsinler... bir hussara boya yaptığı link vardı ama ismini hatırlayamadım topicin...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hoş güzel ilginç harikaa...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Barış abide yapıyor bunu airbrush deniliyor...Dövmecilerin işidir arkadaslar çok deli bir şey.Honda civicte gördüm bunu muhteşemdi bursaya gelmişti herif boyayı elletmiyordu bile 20milyara malolmuş boyanması.İlerde bende yaptıracağım inş istediğim chopper'ı alırsam...
AKIN FİDAN
muhaha adamlar artik herseyi yapmislar yapcak yeni seyler ariyolar.Bizde 50 sene gerilerinden geliyoz
ii de foto nerede? diicektim bi de baktım gelmiş
şık 3 şık 3 şık 3
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Ya mod arkadaşlarım neden son açtım 4 konuyu 1 ay önce açmış olduğum bu konunun içine attınız üstelik ismini değiştirerek?
Sebep nedir acaba bu 4 olayda birbirinden farklıdır burda neden toplandı....????
[B][COLOR="Magenta"][CENTER]Motorunuzu arkanızda anneniz varmış gibi kullanın hep:wiinkk:[/CENTER][/COLOR][/B]
abartı olmuş gibi
olayın ruhu da kaçıyor bence
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
çok güzel makıne olmuşşş yaaaaa
hepsi birbirinden güzell....
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)