Bunda bir ses var,trafikte alem böle bakıyor.
--MOTOSİKLETSİZ OLMUYOR YAV--
sabah sabah kötü oluyo insan yahu...
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
güzel makine
karizmatik
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
bugün bu mainayı canlı gördüm. feribotta yanımdaydı. sahibi ilede biraz sohbet ettik. AĞZIMIN SUYU AKTI arkadaşlar bunu bide canlı görün. FECİ bi makine yapmışlar yahu. Şuana kadar gördüğüm en güzel cruizer diyebilirim. yalnız 50 adet ile sınırlıymış türkiyede. Arkadaşta zaten sonuncusunu almış
2006 dan berı baya bı zaman gecmıs Güzel motor ama hıc tarzım degıl...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hazır güncellenmişken bi soru sıkıştırayım şuraya bu aletin lastik hava basınçları konusunda bi fikri olan varmı? (kitapçık yok malesef)
[B][COLOR="Red"]"agresifiiiim... kompleksiliiiiiyim... ümüğünü sıkarııım... burdan anlının çatına kafayı koyarııım...."[/COLOR][/B] ::zencii::
güzele makina.
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
aynalar formula-1 tipinde çok güzel ybr'ma takmak isterdim bu aynalardan
ofyaa...
bu motosikleti ilk gördüğüm andan beri çok beğeniyorum..
Kıbrısada bir tane gelmiş bundan... sahibi bir arkdaşım. gezilerde ara sıra kullanıyorum. çok keyifli bir sürüş tarzı var.. çokta hızlı ve seri aynı zamanda..
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
dostum bu makinadan 2007 model (suzuki intruder M 800) bende bi tane var şu an 9.000 km de ve hiç sorunsuz canavar gibi çalışıyor. bir de egzozda biraz oynama yaptık
korna kullanmaya gerek yok cadde kendiliğinden boşalıyor zaten:)
ancak türkiyede 50 adet ile sınırlıymış olanını anlamadım. benim bildiğim daha fazla var. acaba başka bir modelden mi bahsediyorsunuz??
Bu arada tarz değişikliği yapacağımdan motorumu satmak istiyorum. görülmeye değer bi motosiklet. Honda VFR 800 ABS almayı düşünüyorum. takas da olabilir.
ilgilenen olursa bana mesaj yazabilir resimlerini veya videosunu paylaşabilirim.
Konu hortlamış yapmayın şunu
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Nasıl hortlamasın abicim.Çok güzel bir şey ya. Ben tam bir naked aşığıyım.Ben bile hasta oldum bu motora ya
allah sahibine bağışlasın cok güzel motor
İnsanın değeri bir kesirLe ifade ediLecek oLursa;,,payı gerçek kişiLiğini gösterir,paydası da kendisini ne zannettiğini.......Payda büyüdükçe kesrin değeri küçüLür.........* ToLstoy *
bu motordan satan yada kullanan birileri varsa bi iki soru sormak için beni ekleyebilirlermi
ermanusta@hotmail.com
hedefimdeki makina,bir sonraki adımım olacak m800.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)