Maşallah Allah nazardan saklasın, analı babalı büyütsün. Dünya tatlısı bebecik.
Maşallah Allah nazardan saklasın, analı babalı büyütsün. Dünya tatlısı bebecik.
motorcu olcak bu kız belli
tam sevilecek zamanı maaşallah çok tatlı bıdı bıdı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
aman abi allah nazardan saklasın
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
allah analı babalı büyütür inşallah. örü boyunca yüünden o tatlı gülücükleri eksik olmasınnnnn
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
ömrüde kendi gibi güzel olur inşAllah...
şşşştttt bıcırık baba seni topcase lerdemi taşıyo
Allah analı bablı büyütsün
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
maşallah çok tatlı birşey Allah analı babalı büyütsün...
face abi benide evlatlik alsana bu zmanda motoru olan baba bulmak zor bizi aileyi ikna etmeye calisiyoz bazilari dogustan sansli
Maşallah Dunyalar Tatlisi Yeni Jenerasyon Motorcu Belli Walla
ALLAH anali babali buyumesini nasip etsin..sen gene iyisin senin yaninda ailen ya ben napiyim dostum..benimkilerde turkiyede..:( bak yandaki de benim kizim o 3 yasina girdi onun adida AZRA.. nazarlar degmesin....saglicakla kalin..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Benimde 9 aylık bi kardeşim var sizinkisi biraz daha büyük sanırım ama çok hareketli dönemi ne bulursa ağzına atıyo tehlikeli küçük canavarlar şirin şeyler bunlar allah onu size sizide ona bağışlasın
çok tatlı ya, maşaallah
allah analı babalı büyütsün, her daim yüzünü güldürsün
babası gibi motorcu olcak şimdiden belli
Allah analı babalı büyütsün
[FONT="Arial Black"]Acı çekmeyenler,başkalarının acı çekebileceğini akıllarına bile getiremezler[/FONT]
maşallah.en tatlı zamanları,sorunsuz,sadece sevgi istiyor.
sevebildiğiniz kadar sevin ve sevginizi gösterin.
allah analı babalı büyütsün.nazar değmesin maşşallah..mujjkkkss tık tık tık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)