walla ne diim bilmiyomki.. ama isterdim ne kadarda binesemesekte trafikte.. ama sadece şu motosiklete antipatisi olan trafik magandaları üzerinde denemek isterdim.. sadece bunun için bile alınır bu devasa makina.. :p
[B]^^ Akdeniz Akşamları ^^[/B]
dostum en assıdakı haberlere bı bak derım aynı konu var
bununla dolaşmak keyifli olsa gerek çok hoş bi makina
Harika birşey bu ya
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
e olmasa bile C kesin
...der __face__
bu ne la motormu arabamı?
bu makinayı yapan ne emek harcamış helal e+a2 yeter her halde
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bunu kullanmak tank ehliyeti alman lazım
Evet katılyorum...e olmasa bile C kesin
Saygılarımla...
Motor falan degil bu resmen toplu taşıma aracı E sınıfı ehliyet gecerLi olabilir bence
[COLOR="Black"]Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[/COLOR] [COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
Güzel olmuş tatile falan giderken bunla gitcen kaynanada gelcem derse onuda arkaya atarız
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
evet bunun için yeni bi ehliyet sınıfı çıkarmaları lazım bence. "Ğ"
KIRMIZI BOĞA..
ozzi kaynanım ne işi var gezidebari orda yanlız bıraksın beni. :-)
EĞER HERKES AYNI FİKİRDE İSE KİMSE YETERİ KADAR DÜŞÜNMÜYOR DEMEKTİR.
deneme sürüşü yapmaya izin verirler mi acep
memnun kalırsak alırız
arkadaslar bu makınaya benzeyenını turkıyede yapıyorlar adı neydı onu hatırlamaya calısıyorum hazeyturk yanı anlayacagınız bu makına turkıyede alın gule gulekullanın
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ekerlekli.html
buyrun buda sıtesı alın ınceleyın bakalım
http://www.hazey-turk.com
Hakikaten çok güzelmiş beaaaa
ee benim e ehliyetim yok süremiyecem mi ben şimdi oofff oofff
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)