Buyrun ilk fotolar
Yeni fotolar
Abi bunun teknik özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi var mı acaba...
şu patlıcan gibi egzos olmasa harika olucak ama maalesef egzos bence yanlış yerde
Şu tek far olayını da bir tek Suzuki bırakamadı yaa... 2007 modelde egsoz dışında pek fark göremedim ben.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Kardeş Süpersin olay budur...
[CENTER][B][FONT="Fixedsys"][SIZE="2"]TeK RaKiBiM KeNdİm[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER]
[B]PoWeReD By:XboX-S.o.S[/B][/CENTER]
komtanım yokmu teknik bilgi falan...fotoları bulduğun gogılda teknik bişeyler yokmuydu hayatım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yok abi olmamış. Eskisi kdr sükseli model yapamıyorlar. Bence açilen değişikliğe ihtiyaç var. Bak yamaha r6 ya, eski kasada guzeldi yeni kasada güzel ve arasında dağlar kdr fark var. Eski bir sırat kullanıcısı ve bir suzuki ci olarak suzuki ye yakıstıramıyorum. Racing dediğin kurşun gibi duracak, bu önden dom dom kursununa benziyor. bu önden görüntü yakışsa yakışsa silver wing e yakışır.
önden çok çirkin bence olmamış
hep değişik suzuki gsx-r1000 2007 ler var.Hangisinin doğru 2007 olduğunu şaşırdım.Bu resim acaba suzukinin kendi sitesinden mi??Ama genede güzel
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Hoş olmuş ama ben tarz değiştirdim artık. VN800 istiyorum ben. O olmazsa CBR600RR
May the Force be with McLaren Mercedes
VN800 ustu CBR600RR iyimisss yaw
Ben de Vulcan Drifter 800 ya da GSR 600, bu ne yaman celiskidir amannn
Tabii Suzuki G-Strider uretilirse, o ayri mesele
Kawasaki Vulcan Drifter 800
Suzuki GSR 600
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Ben mi kıl bi adamım, motor beğenemiyorum diyorum ama cıkh. Hakkaten olmamış. Gövde güzel, egsoz hadi ben beğenmedim, birileri beğenir diye düşünüyorum da. Far nolacak?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
suzukinin patates modeli ben egsoz dışında fazla fark göremedim suzuki hayranı olarak yakışmamış
bu gsr nin Japonyada 400 lüğü bile var...Bize gelirmi dersen ne sen sor ne ben söyleyeyim...
www.suzuki.jp
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
mete_han ben sordum fuarda suzuki ye merak etme...
fransada bile var gsr 400 ama tr de yok...
japonya da motosiklet ehliyeti kurallari cok katiymis, bu yuzden en populer modellerin 400lugunu de cikariyorlar.
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
mavilim mavişelim,tenhada buluşalım mavilim...
Ben o tarz egsozu seviyorum. Düz boru egsozdan nefret ediyorum. Daha aykırı çizgiler hoşuma gidiyor. Bence motorda görünüm olarak kötü olan tek şey sinyallerin aynalarda olması. Ama güvenlik açısından çok daha dikkat çekici olduğu tartışılmaz. Tek far olayına gelirsek bence Suzuki'de güzel duruyor. Diğer markalar çatık kaş, maço motor imajı çizmek için çift farı kullanıp sağını solunu çekiştirdiler. R6, R1 böyle motorlar. Ben genel olarak beğendim. Ama race motor tarzım değildir.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)