tek kelimeyle süper bir makina.herşeyiyle yerli yerinde olmuş.10 üzerinden 10 veriyorum.
tek kelimeyle süper bir makina.herşeyiyle yerli yerinde olmuş.10 üzerinden 10 veriyorum.
GSR 600 bana çok sempatik geldi nedense..Fazla kası olmayan net bir dizayn...Sence Japonlarmı istemez bunu...Bizim TR dış kapnın dış madallarımı...
Getiriyonuzmu len gsr 400...
Nayır nasla...Biz motor satmak istemiyozki...Buyrun Hayabusa versek...
TNT yi döşeyecen bummm...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yeni Verdona Kawasaki ile karşılaştırırsak gerçekten çok farklı ve yeni bir şeyler yok sanki o eski modele bakıyor gibiyim mavi renk tonu bile aynı...
http://www.scigacz.pl/Suzuki,GSX-R,1...007,,2237.html
burda 2007 suzuki nin güzel fotoları var
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
Herşey ok de şu her iki yanda bulunan çift egsoz olayı olmamış. Hiçbir 1000cc yarış motorunda bulunmayan bir özellik. Markalar Center egsoza geçerken, Suzuki ne yapmış böyle?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Harika Resimler Saolun
Kişişel Sitem Reklam Olmasın Diye [URL="http://www.yoruldum.net"]TIKLAYIN [/URL]"Diyorum"
[img]http://www.yoruldum.net/images/rsm-0060.jpg[/img]
güzelll tek farrrrrrr özellklle hoş duruyor...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
depo ve kuyruk yamahaya benziyo diyecem boy kızacak şimdi
ama gerçekten benziyo neyse ben asıl egzoza taktım bence biraz abartı çok geniş ve kaba olmuş çap ufaktan genişe doğruya bide bana borozanı hatırlattı
Eyüp o arkadaş sadece Honda'nın farklılıklarını görebilir, övebilir. Malum kendisi Honda kullanıcısı 15 senelik motosiklet dehasıdır. Hani her zaman ilk fırsatta söylerde belki görmemişsindir. Ayrıca dikkatli ol şimdi sen yeni olduğun için sana çok kötü çemkirebilir.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
@EgeKnn
Heheheheheee yok be abicim neden kızayım? Ama benim fikrim, eğer yeni Yamaha R6 kuyruğundan bahsediyorsan, çok dha küçük ve sivri Yamaha'nın kuyruğu. Resimlerden anlaşılmıyorsa yanyana bak derimdepo ve kuyruk yamahaya benziyo diyecem boy kızacak şimdi
@BIYIKLI
Hahahhahaaaaa Yazdıklarınla bilgini, insanlara kattığın faydayı ve kaliteni ortaya koymaya başladın. Teşekkürler!Eyüp o arkadaş sadece Honda'nın farklılıklarını görebilir, övebilir. Malum kendisi Honda kullanıcısı 15 senelik motosiklet dehasıdır. Hani her zaman ilk fırsatta söylerde belki görmemişsindir. Ayrıca dikkatli ol şimdi sen yeni olduğun için sana çok kötü çemkirebilir.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
şahsen ekzozunu sevmedim. cbr600rr ya da cbr1000rr daki ekzozlar yani center ekzozlar daha hoş bence.
ayrıca kenan abinin borozan lafına katılıyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)